Και τώρα, η απόφαση από το Διαιτητικό…

Και τώρα, η απόφαση από το Διαιτητικό…

bet365

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (3/5) η εκδίκαση της προσφυγής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ. Απόφαση το συντομότερο δυνατόν, τουλάχιστον, πριν από την τελευταία αγωνιστική.

Με τη νομική υπηρεσία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να έχει το μεγαλύτερο μερίδιο στην σημερινή διαδικασία ενώπιον του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ ολοκληρώθηκε η εκδίκαση της προσφυγής των «ασπρόμαυρων» κατά της ποινής, που έχει επιβληθεί από το Πρωτοβάθμιο και Δευτεροβάθμιο Οργανο.

Αρχικά η ΠΑΕ ΑΕΚ κατέθεσε ένσταση για την προσφυγή του της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κρίνοντάς την ως εν μέρει απαράδεκτη, με την πλευρά του «Δικεφάλου του Βορρά» να δίνει εξηγήσεις, αλλά και να αναφέρει τους 13 λόγους της ένστασης κατά της απόφασης.

Οι νομικοί της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ για ακόμη μια φορά ζήτησαν την παρουσία του διαιτητή Κομίνη ενώπιον του Δικαστηρίου, κατέθεσαν εκ νέου το βίντεο από τα αποδυτήρια του γηπέδου της Τούμπας, ενώ επικαλέστηκαν τα γεγονότα και την απόφαση για το ντέρμπι της Τουρκίας, ανάμεσα στην Φενέρμπαχτσε και την Μπεσίκτας, αλλά και δηλώσεις του Γιώργου Σπανού και του Νίκου Μαχλά (για το πρόσωπο και το ρόλο του Ιβάν Σαββίδη στο ελληνικό ποδόσφαιρο) και του πρώην διαιτητή Ναούμ Μηντιούρη (για το πότε οι διαιτητές σφυρίζουν εντός των αποδυτηρίων).

Η πλευρά του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο κ. Λάκης Σημαιοφορίδης, θεωρεί υπεύθυνο για όλα τον διαιτητή Κομίνη, θεωρώντας άκυρο το φ.α. στο οποίο ο διεθνής ρέφερι με τα όσα αναγράφει παραποιεί τα γεγονότα με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα τα όσα γράφει γύρω από την κατακύρωση του γκολ από τον Βαρέλα.

Οι «ασπρόμαυροι» επανέλαβαν ότι τόσο η πρωτόδικη απόφαση, όσο και αυτή της Επιτροπής Εφέσεων βγήκαν κάτω από έναν έντονο και διαρκή επικοινωνιακό «πόλεμο» που δέχθηκαν από το βράδυ της 11ης Μαρτίου και μετά, ο σύλλογος και κυρίως ο Ιβάν Σαββίδης.

«Κανένας δεν είδε το όπλο, πλην των φωτογραφιών, άρα πως γίνεται να φοβήθηκαν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ;», ανέφεραν χαρακτηριστικά οι νομικοί του ΠΑΟΚ, που στάθηκαν στην πρόσφατη τοποθέτηση του κ. Δημήτρη Μελισσανίδη περί «Μάου – Μάου», ενώ προσκόμισαν στο δικαστήριο μια φωτογραφία από τον τελικό Κυπέλλου του 1995 κόντρα στον Παναθηναϊκό, όπου φαίνεται ο τότε πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Καρράς να έχει όπλο μπροστά στο διαιτητή Φίλιππο Μπάκα. Από την πλευρά της Ενωσης απάντησε ο κ. Λυσσάνδρου λέγοντας ότι δεν είναι ένα θέμα που πρέπει να απασχολεί την ΑΕΚ, ενώ η νομικός κ. Ρίζου υποστήριξε πως στη φωτογραφία δεν φαίνεται να υπάρχει όπλο.

Ο ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια της σημερινής διαδικασίας στο Διαιτητικό Δικαστήριο ζήτησε να συνεχιστεί το ματς από το σημείο που διεκόπη προκειμένου να κριθεί στο γήπεδο από την στιγμή που η ΑΕΚ έφυγε αναίτια από το γήπεδο.

Εκ μέρους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη διαδικασία ήταν οι νομικοί κ.κ. Μαυρομάτης, Μπίρδας, Σημαιοφορίδης, Παπαδόπουλος, ενώ την ΠΑΕ ΑΕΚ εκπροσώπησαν ο κ. Λυσσάνδρου και η νομικός κ. Ρίζου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα