Σκουτέρης: «Θέλαμε τον Κομίνη να έρθει και να καταθέσει»

Gazzetta team
Σκουτέρης: «Θέλαμε τον Κομίνη να έρθει και να καταθέσει»

bet365

Από τη Δευτεροβάθμια Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ ζητήθηκε από τον Γιώργο Κομίνη να καταθέσει στην σημερινή εκδίκαση, αλλά ο διεθνής ρέφερι το αρνήθηκε. Τι ειπώθηκε για το βίντεο των αποδυτηρίων.

Κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της έφεσης του ΠΑΟΚ ο κ. Σκουτέρης αποκάλυψε ότι η Δευτεροβάθμια Επιτροπή ζήτησε από τον κ. Κομίνη να παραστεί στην σημερινή διαδικασία ενώπιον της, αλλά κάτι τέτοιο για δεύτερη φορά ο διεθνής ρέφερι το αρνήθηκε.

«Θέλουμε να είναι εδώ ο Κομίνης. Υποχρέωση του διαιτητή είναι να παρίσταται στα δικαστήρια όταν τον ζητούν και όχι να απαντούν με email. Δεν υπάρχει όμως μέσο εξαναγκασμού. Και εμείς θα τον θέλαμε σήμερα εδώ. Το ζητήσαμε χθες αυτό. Δεν μπορεί ένας διαιτητής αν του καπνίσει ή όχι να αποφασίζει να έρθει. Όταν τον καλούν πρέπει να έρχεται. Τρία χρόνια εδώ στην ΕΠΟ έχω ζητήσει να υποχρεώνουν τους διαιτητές να είναι στις δίκες. Θα ήθελα τον Κομίνη να είναι εδώ μπροστά μου», υποστήριξε .

Μετά από σύσκεψη του προεδρείου ο κ. Σκουτέρης ανακοίνωσε πως η έδρα δεν απορρίπτει το αίτημα του ΠΑΟΚ να ληφθεί υπόψη το βίντεο από τα αποδυτήρια της Τούμπας, αλλά επιφυλάσσεται για το αν θα λάβει υπόψη της στην απόφασή της.

«Θα το δούμε κατ' ιδίαν. Και θα επιφυλαχθούμε για το αν θα το λάβουμε υπόψη», τόνισε ο κ. Σκουτέρης.

Σύμφωνα με τον κ. Μαυρομάτη: «Το βίντεο δείχνει τον Κομίνη να δείχνει οι ομάδες να βγουν στο γήπεδο και τον Δημητριάδη να σηκώνει τα χέρια αρνούμενος να το δεχθεί».

 

Τελευταία Νέα