«Μάχη» ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για το βίντεο από τα αποδυτήρια (vid)

Gazzetta team
«Μάχη» ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για το βίντεο από τα αποδυτήρια (vid)

bet365

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατέθεσε υλικό από τα αποδυτήρια της Τούμπας, που παρέλαβε από την Εισαγγελία, ενώ η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε να μη ληφθεί υπόψη από το δικαστήριο. Tι δείχνει το βίντεο.

Η εκδίκαση της έφεσης του ΠΑΟΚ, στην οποία συμμετέχει και ο κ. Σκουτέρης μετά την απόρριψη του αιτήματος εξαίρεσης της ΠΑΕ ΑΕΚ, ξεκίνησε με τους νομικούς της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ να υποβάλλουν αίτημα προκειμένου να εξεταστεί από την Επιτροπή Εφέσεων το βίντεο από τα αποδυτήρια της Τούμπας.

«Ζητήσαμε από την ΕΛΑΣ να λάβουμε το οπτικοακουστικό υλικό για να αποδειχθεί αν υπήρχε κλίμα τρομοκρατίας. Το πρωτοβάθμιο όργανο δεν υπέβαλλε τέτοιο αίτημα αλλά μας είπε ότι μπορούσαμε να το προσκομίσουμε. Πλέον το έχουμε αυτό το υλικό. Είναι με σφραγίδα της Εισαγγελίας το video, είναι δυο κάμερες, η μια κάμερα καλύπτει την είσοδο των αποδυτηρίων της ΑΕΚ αλλά και των διαιτητών.

Είναι διάρκειας δυο ωρών και θα σας το δώσουμε με το υπόμνημα. Εχουμε όμως ετοιμάσει ένα πεντάλεπτο video», υποστήριξε ο κ. Μαυρομάτης. Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο κ. Μπίρδας υποστηρίζοντας:

«Δώσαμε μάχη για να πάρουμε αυτό το υλικό. Βάσει του νόμου, είναι αποδεικτικό υλικό και υπάρχουν νόμοι. Σας καλούμε να το δείτε. Θεωρούμε αυτονόητο ότι θα βοηθήσει στη διευρεύνηση της αλήθειας αφού δείχνει τις κινήσεις όλων στα αποδυτήρια τη στιγμή που είχαμε τη διακοπή. Θα δείτε τι κάνει ο διαιτητής αλλά και οι άνθρωποι της ΑΕΚ. Θα καταρριφθούν οι αναλήθειες του Κομίνη στο φύλλο αγώνα».

Από την πλευρά της η νομικός της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Ρίζου υποστήριξε ότι δεν πρέπει η Επιτροπή να λάβει ως αποδεικτικό στοιχείο το βίντεο που προσκόμισε ο ΠΑΟΚ.

«Δεν επιτρέπεται σε δεύτερο βαθμό αποδεικτικά μέσα εκτός και αν είναι σε βαριά αμέλεια. Ζητάμε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να μας προσκομίσει το αίτημα που είχε κάνει ο ΠΑΟΚ στην Εισαγγελία για να δούμε αν αυτό το αποδεικτικό υλικό ο ΠΑΟΚ το είχε και στην πρωτόδικη εκδίκαση. Θέλω να δω την αίτηση που είχε κάνει ο ΠΑΟΚ και είχε απορριφθεί αρχικά από την Εισαγγελία. Εχω μπροστά μου τρεις αποφάσεις του Αρειου Πάγου. Ολες αυτές λένε ότι σύμφωνα με συγκεκριμένο άρθρο, δεν μπορεί να γίνει δεκτό σε δεύτερο βαθμό για πρώτη φορά ένα αποδεικτικό μέσο», τόνισε η κ. Ρίζου.

«Θέλω ρητή δήλωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ αν απορρίφθηκε αρχικά από την Εισαγγελία το αίτημα του ΠΑΟΚ. Δεν μπορεί να ληφθεί υπόψη αυτό το υλικό από το Δικαστήριο. Αλλά σας λέω ότι δεν έχουμε κανένα λόγο να φοβηθούμε για το video. Δείχνει τον Σαββιδη να κυνηγά τον Κομινη. Και δεν υπάρχει ήχος. Από που προκύπτει ότι ο Κομίνης είπε να συνεχιστεί το παιχνίδι; Να μην επιτραπεί το video ως αποδεικτικό στοιχείο», πρόσθεσε η νομικός της ΑΕΚ.

Δείτε σ' ένα βίντεο (χωρίς ήχο) περίπου 5 λεπτών τι συνέβη στα αποδυτήρια της Τούμπας...

 

Τελευταία Νέα