Την Δευτέρα η απόφαση για την Τούμπα!

Την Δευτέρα η απόφαση για την Τούμπα!

bet365

Αγωνία μέχρι την Δευτέρα (05/03) για την έκβαση της υπόθεσης του ντέρμπι της Τούμπας. Διαβάστε όλο το χρονικό της εκδίκασης!
Την Δευτέρα αναμένεται να εκδοθεί η απόφαση, σε πρωτοβάθμιο επίπεδο, για την τύχη του ντέρμπι της Τούμπας. Αυτό ανέφερε η πρόεδρος του πρωτοβάθμιου μονομελούς πειθαρχικού οργάνου της Σούπερ Λιγκ, κυρία Σκολαρίκη, μετά την ολοκλήρωση της «μαραθώνιας» διαδικασίας, η οποία ξεκίνησε λίγο μετά τις 16:00 και ολοκληρώθηκε στις 19:30 (σ.σ. και ενώ υπήρξε διακοπή). Ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός θα πρέπει να καταθέσουν μέχρι τις 10 το πρωί της Δευτέρας τα υπομνήματά τους κα μετά αναμένεται να βγει απόφαση. Πλέον η αγωνία «χτυπάει» κόκκινο. Οπαδοί του ΠΑΟΚ συγκεντρώθηκαν τόσο έξω από τα γραφεία της διοργανώτριας αρχής, όσο και μπροστά από το υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης, όπου θέλησαν να περάσουν το δικό τους μήνυμα, όταν στην Αθήνα ήταν σε εξέλιξη η εκδίκαση της υπόθεσης.
Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δεν θέλησαν να εκδικαστεί αρχικά η υπόθεση και ζήτησαν αναβολή, λόγω της συμπληρωματικής έκθεσης του ρέφερι Αρετόπουλου, κάτι που δεν έγινε αποδεκτό. Στην έκθεση αναφέρεται ότι έγιναν ολα νομότυπα σε ότι αφορά το Φύλλο Αγώνα και ο γιατρός της αναμέτρησης, διαβεβαίωσε τον ρέφερι ότι υπάρχει τραυματισμός του Γκαρθία. Πλέον άπαντες περιμένουν την έκβαση της υπόθεσης και αξίζει να σημειωθεί ότι σε περίπτωση τιμωρίας των Θεσσαλονικιών με ποινή κεκλεισμένων των Θυρών, τότε θα υποδεχθούν την επόμενη εβδομάδα την ΑΕΚ, χωρίς τη συμπαράσταση των φίλων τους. Ο ΠΑΟΚ από μέρους του στην υπερασπιστική του γραμμή στάθηκε σε αντικανονική και εκπρόθεσμη αναγραφή του ονόματος του Γκαρθία στο Φ.Α., αμφισβήτησε ότι χτύπησε και το... απέδωσε στον Ολυμπιακό, ζητώντας επανάληψη του αγώνα ή ακόμα και κατακύρωση υπέρ του. Παρουσίασε και τρεις μάρτυρες. Ο Ολυμπιακός από την άλλη τόνισε πως όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι ο Γκαρθία έχει τραυματιστεί στο ματς και ότι δεν μπορούσε να κοουτσάρει και ζήτησε τα προβλεπόμενα.
 

Τελευταία Νέα