Ρινάλντι: «Να συνεχίσουμε για καλύτερη συνέχεια»

Ρινάλντι: «Να συνεχίσουμε για καλύτερη συνέχεια»

Ρινάλντι: «Να συνεχίσουμε για καλύτερη συνέχεια»

Απογοητευμένος από τις πολλές χαμένες ευκαιρίες, αλλά αισιόδοξος πως ο Παναθηναϊκός θα βρει τον δρόμο του εμφανίστηκε ο επιθετικός των... πρασίνων Λαουτάρο Ρινάλντι.

Ο Αργεντίνος ποδοσφαιριστής που κόντρα στον Ηρακλή έχασε πολλές και μοναδικές ευκαιρίες για να πετύχει κάποιο τέρμα, μιλώντας στην κάμερα του ΟΤΕ TV ανέφερε τα εξής: «Ήμασταν η καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο συνέχεια σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Παίξαμε κόντρα σε έναν αντίπαλο που ήρθε να αμυνθεί και μόνο και εμείς χάσαμε 15 με 20 κλασικές ευκαιρίες. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και μας συμπαραστάθηκε και θέλω να πω πως σε λίγες μέρες με τον ίδιο αντίπαλο θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη για να τον ευχαριστήσουμε».

Για τις δικές του ευκαιρίες: «Φεύγω με μια γεύση πικρή και θέληση να μπορέσω να τα πάω καλύτερα στον επόμενο αγώνα. Ουσιαστικά κοιτάζουμε το πρωτάθλημα, είμαστε μια καλή ομάδα και θα προσπαθήσουμε να το πετύχουμε. Σήμερα είχαμε πολλές ευκαιρίες η μπάλα πήγε στα δοκάρια και εμείς θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά για να τα πάμε ακόμα καλύτερη στην συνέχεια».  

Best of internet