Μιλιβόγεβιτς: «Το πιο σημαντικό γκολ στην καριέρα μου»!

Μιλιβόγεβιτς: «Το πιο σημαντικό γκολ στην καριέρα μου»!

Μιλιβόγεβιτς: «Το πιο σημαντικό γκολ στην καριέρα μου»!

Για το πιο σημαντικό γκολ της καριέρας του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ μίλησε στο περιθώριο της βράβευσής του ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς. Τι είπε ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Ανάμεσα σε άλλα, ο Σέρβος αμυντικός μέσος υποστήριξε ότι το γκολ που πέτυχε στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ είναι το πιο σημαντικό της καριέρας του. Ο Σάββας Θεοδωρίδης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Σήμερα έχω τη μεγάλη χαρά να βραβεύω τον αρχηγό του Ολυμπιακού, τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς. Είναι το αγαπημένο μου παιδί και το ξέρει και ίδιος. Με 11 Μιλιβόγεβιτς δε χάνεις από καμία ομάδα. Είναι συνετός, εξαιρετικός χαρακτήρας, φιλικός με όλους. Πάντα χαμογελάει. Δεν έχει χάσει ημίχρονο – να χτυπήσουμε ξύλο - από τα ματς του Ολυμπιακού. Έχει προσφέρει τα μέγιστα. Και πιστεύω να του μοιάσουν στη νοοτροπία του νικητή όλοι οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας. Να δίνουν τα πάντα στο παιχνίδι. Τον ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτά τα οποία κάνει».
        
Από την πλευρά του, ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς υπογράμμισε για:
 
Το βραβείο του: Είμαι πολύ ευτυχισμένος. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι με ψήφισαν για να πάρω το βραβείο αυτό. Θα προσπαθήσω πάρα πολύ να κερδίσω και άλλα στο μέλλον. Δεν είναι εύκολο να το κερδίσεις. Είναι κάτι πολύ δύσκολο. Όμως, θα προσπαθήσω να κερδίσω λίγα ακόμα.
        
Την ατάκα Θεοδωρίδη που είπε πως αν ο Ολυμπιακός είχε 11 Μιλιβόγεβιτς δεν θα έχανε ποτέ: Είμαι πολύ υπερήφανος όταν το ακούω από τον κ. Σάββα που ήταν παίκτης του Ολυμπιακού και βρίσκεται στην ομάδα, νομίζω 40 ή 50 χρόνια. Είμαι πολύ περήφανος όταν ακούω από έναν άνθρωπο σαν τον κ. Σάββα να λέει κάτι τέτοιο για εμένα. Θα πρέπει να ευχαριστήσω τον κ. Σάββα για όσα είπε. Στο μέλλον, θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και να επιβεβαιώσω αυτά τα λόγια.
        
Το ότι πήρε το βραβείο χάρις στην απόδοσή του σε ντέρμπι: Φυσικά είναι πολύ σημαντικό που κερδίσαμε αυτό το ντέρμπι. Για εμένα είναι σημαντικό που πέτυχα το τελευταίο γκολ του αγώνα και κερδίσαμε. Η θέση μου δεν με βοηθάει για να πετυχαίνω πολλά γκολ. Όμως, θα προσπαθήσω στη συνέχεια και εφόσον μπορέσω, με δικά μου γκολ να βοηθήσω την ομάδα. Και είμαι πολύ χαρούμενος και υπερήφανος που κέρδισα το βραβείο σε αυτόν τον αγώνα.
        
Το εάν το τέρμα του με τον ΠΑΟΚ το ξεχωρίζει: Σίγουρα, σίγουρα. Δεν είναι ένα από τα πιο σημαντικά γκολ. Είναι το πιο σημαντικό γκολ που έχω πετύχει στην καριέρα μου έως τώρα.

Best of internet