Τα είπε με Κοντονή η Football League

Τα είπε με Κοντονή η Football League

Τα είπε με Κοντονή η Football League

Την υπόσχεση του Υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή πως θα γίνει αρωγός της βιωσιμότητας της Λίγκας, πήρε η Football League όπως ανακοίνωσε η ίδια.

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή είχαν σήμερα οι άνθρωποι της Football League, με τον Υφυπουργό να τους τονίζει μεταξύ άλλων πως θα είναι αρωγός στην βιωσιμότητα της Λίγκας. Αυτό αναφέρεται και σχετική ανακοίνωση που έχει ως εξής: «Πραγματοποιήθηκε σήμερα η προγραμματισμένη συνάντηση της αντιπροσωπείας της Football League με τον Υφυπουργό Αθλητισμού και Πολιτισμού κ. Σταύρο Κοντονή. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα και ο κ. Υπουργός υποσχέθηκε ότι θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια της νέας διοίκησης για την εξυγίανση και την βιωσιμότητα της Football League».

Ανακοίνωση για την ανάληψη καθηκόντων από Λεουτσάκο και Γιαννόπουλο: «Πριν από την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων των κ.κ. Λεουτσάκου και Γιαννόπουλου (ως Α’ και Β’ Αντιπροέδρου αντίστοιχα), ανακοινώνεται ότι ανατέθηκε σε ανεξάρτητη ελεγκτική εταιρία η διενέργεια διαχειριστικού ελέγχου για το χρονικό διάστημα από 01/07/2014 μέχρι και σήμερα. Τα αποτελέσματα του διαχειριστικού ελέγχου θα γνωστοποιηθούν στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Football League».

Best of internet