Ομάρ: «Νιώθω καλά, ο φόβος έχει φύγει»

Ομάρ: «Νιώθω καλά, ο φόβος έχει φύγει»

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί μίλησε on camera στο κανάλι του Ολυμπιακού για την επάνοδό του στα ματς με ΠΑΟΚ και Πλατανιά και το ότι σκόραρε στο Κύπελλο.

Ομάρ: «Νιώθω καλά, ο φόβος έχει φύγει»
«Είναι ωραίο να παίζω 90 λεπτά μετά από 6 μήνες. Η ασίστ και το γκολ σίγουρα μου δίνουν αυτοπεποίθηση. Είναι ωραίο συναίσθημα», δήλωσε ο ίδιος μετά τον αγώνα.
 
Επίσης είπε:
 
Για το αν θα βγει πιο δυνατός από αυτή την... περιπέτειά του: «Ναι, φυσικά. Οι τραυματισμοί είναι πάντα δύσκολοι και πρέπει πάντα να δουλεύεις ακόμα πιο σκληρά όταν είσαι τραυματισμένος για να επιστρέψεις εκεί που θέλεις να βρίσκεσαι. Έκανα ότι μπορούσα όλο αυτό τον καιρό, ώστε να επιστρέψω όσο δυνατότερος και καλύτερος γινόταν.
 
Μετά από έναν τραυματισμό σαν αυτόν που είχα εγώ είναι φυσιολογικό να νιώθεις λίγο φόβο. Ήμουν λίγο αγχωμένος πριν τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ αλλά σήμερα είχα αυτοπεποίθηση και ένιωθα καλά πριν το αγώνα. Έδωσα τα πάντα. Δεν είμαι ακόμα έτοιμος 100%. Έχω παίξει 1,5 παιχνίδι εδώ και 6 μήνες, αλλά όσον αφορά το πως νιώθω, νιώθω καλά και έχω αυτοπεποίθηση. Ο φόβος, όμως, έχει φύγει.
 
Ήμουν εκτός για αρκετό καιρό. Είναι άλλο τα παιχνίδια και άλλο η προπόνηση και για να βρω στη φυσική κατάσταση που θέλω, θα πρέπει να παίζω παιχνίδια. Είναι ο μόνος τρόπος. Μέσω των αγώνων θα βρεθώ σε καλύτερη κατάσταση, πιο γρήγορος και πιο «ζωντανός». Και αυτό θα γίνει παίζοντας παιχνίδια».
 
Για το κατά πόσον μπορεί να νιώθει έτοιμος να ξαναπαίξει το Σάββατο: «Πάντα λέω ότι είμαι έτοιμος, αλλά όπως είναι φυσικό, είμαι κουρασμένος. Είναι τα πρώτα 90 λεπτά σε έξι μήνες και είναι φυσικό να νιώθω κουρασμένος. Θα κάνω καλή αποκατάσταση και θα δούμε αν θα παίξω».

Δηλώσεις Ελαμπντελαουί (Ολυμπιακός - Πλατανιάς) / Elabdellaoui's statement (Olympiacos - Platanias)

Best of internet