Μπήκε ο Τζαβέλλας, «ΟΚ» Σάχοφ, Λέοβατς

Μπήκε ο Τζαβέλλας, «ΟΚ» Σάχοφ, Λέοβατς

Μπήκε ο Τζαβέλλας, «ΟΚ» Σάχοφ, Λέοβατς

Ο Γιώργος Τζαβέλλας μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης και αυξάνονται οι πιθανότητες συμμετοχής του στο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ. Ευχάριστα νέα και για Σάχοφ, Λέοβατς.

Ο Έλληνας διεθνής αμυντικός μέχρι και την Τετάρτη ένιωθε ενοχλήσεις στο πόδι του, δεν πατούσε καλά, όμως η πλήρης συμμετοχή του στην προπόνηση της Πέμπτης, έδειξε ότι μπορεί και να προλάβει την σημαντική αναμέτρηση της Κυριακής εναντίον της ΑΕΚ.

Ευχάριστα είναι τα νέα και για τους Εβγέν Σάχοφ  και Μάριν Λέοβατς, οι οποίοι φαίνεται να ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισαν και γυμνάστηκαν κανονικά.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα αποθεραπείας για όσους αγωνίστηκαν εναντίον της ΑΕΛ, όπως και ο Γιάννης Μυστακίδης .

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ «την Πέμπτη (27.10) όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στη Λάρισα έκαναν πρόγραμμα αποθεραπείας με τρέξιμο στο γήπεδο και ασκήσεις στο γυμναστήριο. Το κανονικό πρόγραμμα είχε ασκήσεις ταχυδύναμης, παιχνίδια κατοχής μπάλας και παιχνίδια σε μικρό χώρο».

Την Παρασκευή (28.10), ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00 στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Best of internet