Εγκαινιάζει ακαδημία ποδοσφαίρου στην Ελλάδα η Σπόρτινγκ!

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ Ο ΖΟΥΕΛΑ

Εγκαινιάζει ακαδημία ποδοσφαίρου στην Ελλάδα η Σπόρτινγκ!

Εγκαινιάζει ακαδημία ποδοσφαίρου στην Ελλάδα η Σπόρτινγκ!

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας με επικεφαλής τον Φρανσίσκο Ζουέλα αποφάσισε να δημιουργήσει τις πρώτες ακαδημίες της εκτός Πορτογαλίας, επιλέγοντας την Ελλάδα!  

Μετά από αρκετό καιρό συζητήσεων και ερευνών, στο χώρο του ποδοσφαίρου, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας αποφάσισε να δημιουργήσει την πρώτη ακαδημία ποδοσφαίρου στην Ευρώπη και η Ελλάδα θα είναι αυτή που θα φιλοξενήσει το πρωτότυπο αυτό project.

Οι άνθρωποι της Σπόρτινγκ εμπιστεύτηκαν το έργο αυτό στον Φρανσίσκο Ζουέλα, ο οποίος ταξίδεψε στην Πορτογαλία, βρέθηκε με τους υπεύθυνους του συλλόγου, τακτοποίησαν όλες τις απαραίτητες διαδικασίες και πλέον όλα είναι έτοιμα για το μεγάλο γεγονός.

Κοντά στον Διευθυντή της Ακαδημίας της Σπόρτινγκ, εδώ στην Ελλάδα θα είναι ο Αντρέας Μπαρμπαρής (Τεχνικός διευθυντής) και ο Γρηγόρης Τζαβίδας (ιδιοκτήτης του Anima Club, που θα φιλοξενεί την ακαδημία).

Αναλυτικά το δελτίο τύπου:

«Μετά από αρκετές σκέψεις και τις απαραίτητες έρευνες που έγιναν στον ευρωπαϊκό χώρο του ποδοσφαίρου, η ομάδα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ετοιμάζεται να ανοίξει τα φτερά της στην Ελλάδα. Η πρώτη ακαδημία, του διεθνούς φήμης πορτογαλικού συλλόγου, επέλεξε τη χώρα μας, προκειμένου να φιλοξενήσει την πρώτη σχολή ποδοσφαίρου της Σπόρτινγκ, μακριά από την Πορτογαλία.

Σε ένα άθλημα με τεράστιο ανταγωνισμό και εκατομμύρια φιλάθλων, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας έχει καταφέρει να καθιερωθεί στη συνείδηση του κόσμου, ως μία από τις μεγαλύτερες δυνάμεις στο χώρο του αθλητισμού, έχοντας βγάλει κάποιους από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές, παγκόσμιας κλάσης, όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Νάνι και ο Λουίς Φίγκο.

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στα μικρά παιδιά και στους αυριανούς επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας – των 18 πρωταθλημάτων, των 16 Κυπέλλων και των 8 Super Cup – ετοιμάζεται να δημιουργήσει μία ακαδημία ποδοσφαίρου, στα πρότυπα των μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων.

Φωταγωγημένα γήπεδα ποδοσφαίρου, εγκαταστάσεις διαφόρων αθλητικών ασχολιών (μπάσκετ, βόλεϊ, τένις), αίθουσες αναψυχής, χώρος ειδικά διαμορφωμένος για τους γονείς, πισίνα, διατροφολόγοι και εξειδικευμένοι προπονητές και γυμναστές (που θα μαθητεύσουν δίπλα σε προπονητές της Σπόρτινγκ, που θα επισκεφτούν την Ελλάδα), είναι κάποιες μόνο από τις υπηρεσίες που θα παρέχονται στους μικρούς αθλητές, στον χώρο του Anima Club (Λάκκα Αναβύσσου).

Η έλευση του προέδρου της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Μπρούνο Ντε Καρβάλιο, θα αποτελέσει χωρίς αμφιβολία ένα από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά events στη χώρα μας, ενώ η παρουσία της οικογένειας του Κριστιάνο Ρονάλντο, θα δώσει σίγουρα τεράστιο κίνητρο στα παιδιά, προκειμένου να έρθουν και να ακολουθήσουν το όνειρό τους μέσα από την ακαδημία της Σπόρτινγκ».

Best of internet