Μελισσανίδης: «Το κουμάντο της ΠΑΕ!»

Μελισσανίδης: «Το κουμάντο της ΠΑΕ!»

Το αφεντικό της ΑΕΚ παρουσίασε τον Μηνά Λυσάνδρου στα γραφεία της εταιρείας, διαβάστε όλα όσα ειπώθηκαν και το αντίο του Δέδε...

Μελισσανίδης: «Το κουμάντο της ΠΑΕ!»

Με κάθε επισημότητα ανέλαβε τα καθήκοντά του ο νέος αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ. Τον Μηνά Λυσάνδρου ανέλαβε να παρουσιάσει στα στελέχη της εταιρίας ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος απευθυνόμενος προς όλους είπε...

«Ο κ. Λυσάνδρου θα είναι το απόλυτο κουμάντο στην ΠΑΕ. Θέλω να τον στηρίξετε στα πρώτα του βήματα για την καλύτερη προσαρμογή. Είναι ευκαιρία για όλους για ένα νέο ξεκίνημα και ακόμα πιο αποδοτική δουλειά. Ο κ. Λυσάνδρου είναι νέο στέλεχος σε ηλικία με πολύ καλή κατάρτιση και είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσει στο να πάμε ακόμα πιο καλά» ήταν τα λόγια του «Τίγρη».

Από την πλευρά του το νέο στέλεχος της ΑΕΚ, είπε: «Είναι τιμή η επιλογή στο πρόσωπό μου για μία τόσο σημαντική θέση σε ένα μεγάλο club. Eίμαι τυχερός που παραλαμβάνω από τον κ. Δέδε που είχε απόλυτα επιτυχημένη θητεία και πιστεύω ότι όλοι μαζί σαν ομάδα θα πάμε την ΠΑΕ ακόμα πιο ψηλά με συνολική δουλειά. Εμείς είμαστε εδώ για να δουλεύουμε και να προετοιμάζουμε τα 90 λεπτά της Κυριακής. Και ο δικός μας ρόλος είναι εξίσου σημαντικός Υπολογίζω σε όλους σας» είπε ο Λυσάνδρου.

Ο Αλέξης Δέδες αποχαιρέτισε συγκινημένος τους υπαλλήλους και τα στελέχη της ΠΑΕ, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να εκφράζει την απόλυτη ικανοποίησή του για την δουλειά που έκανε στην Ένωση, ενώ του ευχήθηκε το ίδιο καλά να τα πάει και στην προσπάθεια εξυγίανσης του ελληνικού ποδοσφαίρου.  

Best of internet