Κριστιάνο: «Δεν είναι φίλος ο Μέσι, αλλά υπάρχει σεβασμός»

Κριστιάνο: «Δεν είναι φίλος ο Μέσι, αλλά υπάρχει σεβασμός»

Γι' ακόμα μια φορά, ο Κριστιάνο Ρονάλντο ρωτήθηκε για τη σχέση του με τον Λιονέλ Μέσι και επανέλαβε πως δεν πρόκειται για... κολλητούς, αλλά πως ο ένας σέβεται κι εκτιμά τον άλλον.

Κριστιάνο: «Δεν είναι φίλος ο Μέσι, αλλά υπάρχει σεβασμός»

Οι δύο μεγάλοι αντίζηλοι, οι δύο ποδοσφαιριστές γύρω από τους οποίους περιστρέφεται ο πλανήτης γη σε κάθε οπαδική κουβέντα, οι δυο άνθρωποι για τους οποίους μάλλον ποτέ δεν θα υπάρξει οριστική απόφαση για τον καλύτερο, ήρθαν ξανά στο προσκήνιο.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μίλησε στο Coach Magazine και όπως ακριβώς το ανέφερε και στην ταινία για τη ζωή του, έτσι και τώρα απάντησε απλά πως: «Δεν είμαστε φίλοι, αλλά υπάρχει αμοιβαίος θαυμασμός και εκτίμηση του ενός προς για τον άλλον. Η όλη κουβέντα για την κόντρα μας, απλά δημιουργείται από τα Media. Δεν υφίσταται καμία κόντρα και καμία έχθρα με τον Μέσι». 

O Πορτογάλος σταρ μίλησε και για τον Σερ Αλεξ Φέργκιουσον: «Βλέπω τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ως πατρική φιγούρα. Όλοι οι προπονητές μου ήταν σημαντικοί, όμως όταν βρέθηκα στο Μάντσεστερ ήμουν παιδί. Βρέθηκα σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο και, εκείνη τη στιγμή είχα την ανάγκη κάποιου κόουτς, όπως ο Σερ Άλεξ».

Για τον Ζοζέ Μουρίνιο πρόσθεσε ότι «Ηταν ο πιο εγκεφαλικός και μελετούσε την παραμικρή λεπτομέρεια». Με ποιον τα βρήκε σκούρα; «Ο Άσλει Κόουλ δεν σε άφηνε να πάρεις ανάσα. Ένας παίκτης γρήγορος και ανθεκτικός στις επαφές. Ήξερες πως δεν είχες εύκολο έργο...».

 

Best of internet