Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ελλάδας

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ελλάδας

bet365

Τρίτη μέρα Κυπέλλου σήμερα με τον Παναθηναϊκό και τον Αστέρα να θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες κόντρα σε Ηρακλή και Βέροια. Στο ενδιάμεσο να έχουμε... άρωμα Football League.

Η πρώτη αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδας ολοκληρώνεται με τον Παναθηναϊκό να φιλοξενεί στις 19:30 τον Ηρακλή (OTESPORT3) των... χιλίων προβλημάτων.

Οι «πράσινοι» μετά την γκέλα στη Βέροια, θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες, ξεκινώντας τις υποχρεώσεις τους στο Κύπελλο με τρίποντο.

Ο Αντρέα Στραματσόνι θα προβεί σε αλλαγές, με τον Βλαχοδήμο να κάθεται στο τέρμα και τους Κουλιμπαλί, Κουτρουμπή Ιβανόφ και Χουχούμη να συνθέτουν την 4άδα της άμυνας. Ρέις και Λουντ θα είναι οι δύο χαφ, με τους Εμποκού - Μπουμάλ να είναι στα... φτερά. Από εκεί και πέρα ο Λέτο θα είναι στην επίθεση και αν ξεκινήσει ο Ρινάλντι θα είναι στο πλευρό του, ενώ αν επιλεχθεί ο Βιγιαφάνιες θα είναι λίγο πιο πίσω.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Παναθηναϊκός - Ηρακλής.

Ο Γιάννης Αμανατίδης θα ξεκινήσει σε σύστημα 4-2-3-1 τους Περνίες στο τέρμα και Σαραμαντά, Κούρο, Καραγκούνη, Ζιάμπαρη στην άμυνα. Αγγελόπουλος και Κυνηγόπουλος θα είναι στον άξονα, με τους Κυριακίδη, Πασά και Λάμπρου να είναι πίσω από τον Λουκίνα.

Στις 15:00 ο Πανελευσινιακός υποδέχεται τα Τρίκαλα σε μια αναμέτρηση που θα αποτελέσει και... ζέσταμα ενόψει του πρωταθλήματος, ενώ την ίδια ώρα παίζει και το Σπάρτη-Χανιά, όπως και το ΠανσερραΪκός-Κισσαμικός.

Στις 17:15 ο Αστέρας υποδέχεται τη Βέροια (OTESPORT3), θέλοντας να κάνει ένα νέο ξεκίνημα ύστερα από το τραγικό του ξεκίνημα στο πρωτάθλημα.΄

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος αναμένεται να ξεκινήσει με τον Αθανασιάδη στο τέρμα, ενώ η άμυνά του θα αποτελείται από τους... γνωστούς Γιαννούλη, Μπέρτο, Σεφίλ και Ίγκορ, Τσουκαλάς και Χαμντανί ή Δημούτσος θα είναι στο πλευρό του, ο Ιωαννίδης θα είναι στην κορυφή κι ο Φαρίνια λογικά θα ξεκινήσει ως οργανωτής με τους Καλτσά και Μάσα ή Τσιλιανίδη να είναι στα άκρα.

Βέβαια, υπάρχει και το σενάριο να ξεκινήσουν στα άκρα οι Φαρίνια και Κώτσιρας, με τους Τσουκαλά, Χαμντανί και Δημούτσο στο κέντρο.

Το πρόγραμμα:

1ΟΣ ΌΜΙΛΟΣ

ΠΑΟΚ-ΛΑΡΙΣΑ 2-0
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ-ΤΡΙΚΑΛΑ (27/10, 15:00)

2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 3-0
ΣΠΑΡΤΗ-ΧΑΝΙΑ (27/10, 15:00)

3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ-ΟΦΗ 1-0
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ (27/10,19:30)

4ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ-ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 1-2
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΞΑΝΘΗ 1-0

5ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ-ΑΡΗΣ 0-3
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΒΕΡΟΙΑ (27/10, 17:15)

6ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

ΑΕΚ-ΚΑΣΣΙΟΠΗ 4-0
ΛΑΜΙΑ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (27/10,17:15)

7ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΚΑΛΛΙΘΕΑ 3-0
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1-0

8ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 0-0
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ-ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (27/10, 15:00)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα