Μπρκιτς: Ο ανταγωνισμός στον ΠΑΟΚ μας κάνει καλύτερους!

Μπρκιτς: Ο ανταγωνισμός στον ΠΑΟΚ μας κάνει καλύτερους!

Μπρκιτς: Ο ανταγωνισμός στον ΠΑΟΚ μας κάνει καλύτερους!

bet365

Ο Ζέλικο Μπρκιτς μπαίνει για πρώτη φορά σε επίσημο αγώνα του ΠΑΟΚ και να τα πηγαίνει εξαιρετικά. Ο Σέρβος πορτιέρε μίλησε μετά το τέλος του αγώνα για το επίπεδο της ομάδας του Δικεφάλου και των παικτών του, για τη δική του απόδοση και για τους εξαιρετικούς τερματοφύλακες που διαθέτει ο σύλλογος!

Διαβάστε τις δηλώσεις του Ζέλικο Μπρκιτς μετά το τέλος του αγώνα με την Λάρισα: "Η θέση του τερματοφύλακα έχει ψυχολογικό φόκους. Πρέπει να είσαι συνέχεια συγκεντρωμένος, γιατί ένα λάθος μπορεί να αλλάξει ένα παιχνίδι. Είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνισή μου και από την εμφάνιση της ομάδας. Ήταν ένα καλό ντεμπούτο για μένα και περιμένουμε τώρα τα επόμενα παιχνίδια.

Σίγουρα δεν είναι εύκολο να ξεχάσεις ένα παιχνίδι και πας στο επόμενο. Για αυτό και σήμερα έπαιξαν παιδιά που δεν είχαν πολύ χρόνο στα προηγούμενα παιχνίδια. Η ομάδα μας έχει και ποιότητα έχει και πολλούς παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν από τον πάγκο, όπως το απέδειξαν και σήμερα. Τώρα έχουμε τα επόμενα παιχνίδια μπροστά μας και στόχος μας είναι οι νίκες, ώστε να πάμε όσο το δυνατό ψηλότερα.

Υπάρχει πράγματι ανταγωνισμός για τη θέση. Είμαστε τρεις πολύ καλοί τερματοφύλακες και έχουμε πολύ καλές σχέσεις μεταξύ μας. Είναι καλό να υπάρχει αυτός ο ανταγωνισμός και αυτό μας κάνει καλύτερους μέσα από τη δουλειά μας στις προπονήσεις".

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα