Κράτησε το «μισό» ματς ο Πετράκης

Ο ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΝΑΛΤΙ

Κράτησε το «μισό» ματς ο Πετράκης

Κράτησε το «μισό» ματς ο Πετράκης

Ο κόουτς του ΠΑΣ έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο και την δικαιολόγησε για το δεύτερο.  

Ικανοποιημένος από την εικόνα του ΠΑΣ στο πρώτο ημίχρονο, έμεινε ο Πετράκης μετά το σημερινό παιχνίδι και τη νίκη επί της Ξάνθης.  «Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που ειδικά στα τελευταία παιχνίδια η αμυντική και επιθετική της λειτουργία πιστεύω ότι ήταν υψηλού επιπέδου. Απέναντι σ’ αυτήν τη δυσκολία στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλά, ήμασταν δημιουργικοί, πετύχαμε ένα γκολ και για ‘μενα είναι πολύ σημαντικό που στο δεύτερο δεν είχαμε καλή εικόνα και πλην του πέναλτι δεν είχαμε άλλη φάση. Η Ξάνθη κι αυτή από την πλευρά της είχε μόνο τη φάση του Λάζιτς που απέκρουσε ο Πασχαλάκης.

Είναι σημαντική η εικόνα του πρώτου ημιχρόνου, υπάρχει δικαιολογία για το δεύτερο μέρος , θέλαμε να κρατήσουμε το αποτέλεσμα που είχαμε, ενώ κάποια παιδιά δεν είχαν ρυθμό. Χάλασε λίγο η εικόνα μας, όχι όμως η προσπάθεια. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά γιατί έκαναν μια πολύ σπουδαία προσπάθεια», είπε αρχικά.
 
Μετά ρωτήθηκε  αν έμεινε ευχαριστημένος απ’ όσους αγωνίστηκαν: «Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια και την εικόνα, δυστυχώς δεν μπορούμε να τους βάζουμε και τους 25 να παίξουν». Κλείνοντας του ζητήθηκε να πει αν είχε δώσει εντολή στον Μαμπουλού να εκτελέσει το πέναλτι: «Είναι γραμμένο στα αποδυτήρια ποιοι 3 θα τα χτυπάνε. Ήταν μέσα στους τρεις ο Μαμπουλού και είπα να το εκτελέσει».

Best of internet