Λόπεζ: «Ρωτήστε τις μεγάλες ομάδες»

Λόπεζ: «Ρωτήστε τις μεγάλες ομάδες»

Gazzetta team
Λόπεζ: «Ρωτήστε τις μεγάλες ομάδες»

bet365

Ο Λόπεζ μίλησε για το ματς με τον Παναθηναϊκό, την Βέροια της νέας σεζόν, αλλά απάντησε και γιατί δεν έχει κάνει το «άλμα» στην καριέρα του.
Στον σταθμό «Metropolis 95.5» μίλησε ο Λόπεζ. Ο πορτιέρο της Βέροιας αναφέρθηκε τόσο στο ματς με τον Παναθηναϊκό την περασμένη αγωνιστική, όσο και για το τι περιμένει από την «βασίλισσα» στην τρέχουσα σεζόν. Παράλληλα σχολίασε και γιατί ποτέ του δεν έχει παίξει σε «μεγάλη» ομάδα.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
«Για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και την δική του απόδοση: \
«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε έναν δύσκολο αντίπαλο, αλλά εμείς τα καταφέραμε και εγώ τα πήγα αρκετά καλά».
-Για την ανάρτησή του στο Instagram:
«Εγώ πάντα ένιωθα ευγνώμων για την εμπιστοσύνη τους στη Βέροια. Περνάω πάρα πολύ καλά εδώ και το ξέρουν όλοι, η γυναίκα μου είναι από εδώ και προσπαθώ να ανταποδίδω την εμπιστοσύνη που μου έχουν και να παίζω καλά».
-Για το γιατί δεν πήγε σε μεγαλύτερη ομάδα:
« Ημουνα τυχερός και όταν έφυγα από την Βέροια πήγα να παίξω στην πρώτη κατηγορία Ισπανίας με τη Χετάφε, αλλά αυτή είναι μία ερώτηση που πρέπει να την κάνετε σε αυτούς που υπογράφουν για τις μεγάλες ομάδες και όχι σ’ εμένα».
-Για το αν θα υποβιβαστεί η Βέροια:
«Η αλήθεια είναι ότι η αλλαγή προπονητή μας ωφέλησε πολύ και φαίνεται αυτό. Είμαστε πιο επαγγελματικοί στον τρόπο που προετοιμαζόμαστε και απέναντι στους άλλους και αυτό φαίνεται προς τα έξω και έχουμε ένα σερί καλών αποτελεσμάτων».
-Για το αν ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό ήταν ο καλύτερός του μέχρι τώρα:
«Δεν μπορώ να θυμηθώ κάποιον καλύτερο αγώνα γιατί παίζαμε με έναν μεγάλο αντίπαλο και πήραμε και κάποιο αποτέλεσμα».
-Για τους δύσκολους αντιπάλους που αντιμετώπισε μέχρι τώρα η Βέροια:
«Μέχρι τώρα παίξαμε με όλες τις δυνατές ομάδες και τώρα θα αντιμετωπίσουμε αυτές που έχουν τους ίδιους στόχους με εμάς και θέλουμε να συνεχίσουμε στην ίδια πορεία και να συνεχίσουμε να είμαστε μία δυνατή ομάδα».
-Για το ποια ομάδα θεωρεί πιο δυνατή:
«Και οι τέσσερις ομάδες είναι πάρα πολύ καλές και θα παλέψουνε, αλλά ο Παναθηναϊκός έχει παίκτες υψηλού επιπέδου και αυτό σχολιάζαμε και στα αποδυτήρια, ότι πήραμε αποτέλεσμα από ένα πολύ καλό αντίπαλο».
-Για τον Αρη:
«Ο Αρης παίζει σε διαφορετική κατηγορία και δεν παρακολουθώ πολύ τι κάνουν οι άλλες ομάδες, αλλά το τι κάνει η Βέροια και πόσο προσπαθούμε εμείς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα