Αγγελος: «Θα τον αφήσετε ήσυχο τον Ίβιτς…»

Αγγελος: «Θα τον αφήσετε ήσυχο τον Ίβιτς…»

bet365

Η επιστροφή του Αγγελου Αναστασιάδη στην Τούμπα συνοδεύτηκε με σχόλια και για την πρώην ομάδα του, τον ΠΑΟΚ, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, που διακόπηκε με άκομψο τρόπο…

Η κουβέντα με τον 63χρονο προπονητή της ΑΕΛ, αφού πρώτα μίλησε για όλα όσα συνέβησαν στον αγωνιστικό χώρο και την αναμέτρηση, πήγε στον ΠΑΟΚ.

Το να έχεις απέναντι σου τον Αναστασιάδη και να μην τον ρωτήσεις για την πρώην ομάδα του (μάλλον) δεν γίνεται… Όμως, στο τέλος ήταν αυτός που ρώτησε τους δημοσιογράφους-ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ για τις σχέσεις τους με τον Βλάνταν Ίβιτς, έχοντας (μάλλον) στο μυαλό του το δικό του (τελευταίο) πέρασμα από την Τούμπα.

«Όλες οι ομάδες μπορούν να νικήσουν όλες τις ομάδες», είπε αναφερόμενος στη μάχη του πρωταθλήματος και έδειξε να έχει πολύ καλή άποψη για το έμψυχο υλικό της πρώην ομάδας του. «Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλούς παίκτες. Καλύτερους από την ΑΕΚ, δεν θα έχει πρόβλημα την Κυριακή», σχολίασε μιλώντας για το ντέρμπι της Κυριακής.

Και κάπου εκεί η κουβέντα πήγε στους δημοσιογράφους, με τον Αναστασιάδη να απευθύνει το δικό του ερώτημα προς τους ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ.

«Εδώ δεν ήρθα για να μιλήσω για τον ΠΑΟΚ. Αυτό που ξέρω είναι πως είναι τυχερός γιατί έχει έναν προπονητή, που ξέρει την κουλτούρα και τα αποδυτήρια της ομάδας», υποστήριξε και σηκώνοντας το κεφάλι του ρώτησε τους δημοσιογράφους: «Θα τον αφήσετε ήσυχο τον Ίβιτς, απαντήστε στα άρθρα σας…»!

Η απάντηση –«ρωτήστε τον εσείς ο ίδιος»- προφανώς και δεν άρεσε στον 63χρονο τεχνικό, που έβαλε τέλος στην συνέντευξη Τύπου.

«Μόνο καλό θέλω να κάνω και θα μπλέξω πάλι...», είπε μονολογώντας πριν αποχωρήσει από την αίθουσα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα