Αναστασιάδης: Ο ΠΑΟΚ δεν θα έχει πρόβλημα την Κυριακή με την ΑΕΚ

Αναστασιάδης: Ο ΠΑΟΚ δεν θα έχει πρόβλημα την Κυριακή με την ΑΕΚ

bet365

Βέβαιος ότι ο ΠΑΟΚ την Κυριακή στο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ θα επικρατήσει, εμφανίστηκε μετά την λήξη της αναμέτρησης στην Τούμπα ο Άγγελος Αναστασιάδης!
Αναλυτικά τα όσα είπε ο τεχνικός της ΑΕΛ, που φυσικά η επιστροφή του στην Τούμπα ήταν κάτι ιδιαίτερο και για τον ίδιο.
Για την κακή εικόνα του πρώτου μέρους: «Είναι δύσκολο αν παίζεις με δέκα ή εννιά παίκτες. Αν μας ενδιέφερε πολύ περισσότερο δεν θα αφήναμε κάποια παιδιά τόσο πολύ μέσα. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και έπρεπε να κάνουμε αυτό που πρέπει. Εμείς είμαστε μία ομάδα που προσπαθεί να κάνει βήματα. Εχουμε παιδιά που δεν έχουν εμπειρία από την Α’ Εθνική. Είμαστε σε μεταβατικό στάδιο. Μπορούμε να κερδίσουμε τον οποιοδήποτε αντίπαλο και να χάσουμε επίσης από τον οποιοδήποτε. Είμαστε εδώ για να λύσουμε τα προβλήματά μας. Υπάρχει θέληση και θα γίνει γρήγορα και αυτό».
Για την ΑΕΛ: «Με τις ομάδες τις δικές μου πάντα έτσι γίνεται. Μας ταλαιπωρεί λίγο ή πάρα πολύ αν θέλετε η Παναγιά. Στο τέλος όλα θα γίνουν όπως τα θέλουμε. Δουλεύουμε πάρα πολύ και κάποια στιγμή θα μας τα δώσει. Εγώ περιμένω, έχω υπομονή. Και είμαι σίγουρος κάποια στιγμή θα γίνει. Εμείς παίζουμε το Σάββατο στις 15:00. Δεν μας δίνουν και πολύ σημασία. Η UEFA λέει κάθε παιχνίδι να απέχει το από προηγούμενο 72 ώρες και εμείς παίζουμε μέσα σε 65 και με ταξίδι».
Για τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ δεν θα έχει πρόβλημα την Κυριακή με την ΑΕΚ. Είναι καλύτερη ομάδα. Αυτή τη στιγμή «χτίζεται», αν ο ΠΑΟΚ είχε καλό αποτέλεσμα με τον Ολυμπιακό τα πράγματα θα ήταν εντελώς διαφορετικά, ειδικά στα αποδυτήρια στο τομέα της ψυχολογίας. Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλούς παίκτες, καλύτερους από την ΑΕΚ. Ο κ. Ιβιτς γνωρίζει την κουλτούρα της ομάδας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα