Μουρίνιο: «Κεντρικός αμυντικός κλάσης ο Πογκμπά»

Μουρίνιο: «Κεντρικός αμυντικός κλάσης ο Πογκμπά»

Gazzetta team
Μουρίνιο: «Κεντρικός αμυντικός κλάσης ο Πογκμπά»

bet365

Ο Ζοσέ Μουρίνιο αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Πογκμπά, τονίζοντας ότι θα μπορούσε να γίνει… αμυντικός κλάσης!

Η κριτική που δέχεται ο Πολ Πογκμπά είναι σκληρή. Ο Ζοσέ Μουρίνιο παραχώρησε συνέντευξη στο Sky Sports, λέγοντας ότι υπάρχει πρόβλημα προσαρμογής και ότι ο Γάλλος θα μπορούσε να γίνει αμυντικός κλάσης!

«Το πρόβλημα δεν είναι η θέση του. Ούτε το σύστημα. Το πρόβλημα είναι, κατά τη γνώμη μου, ότι κάποιος έρχεται από μία χώρα με διαφορετικό στυλ και χρειάζεται χρόνο για να βρει τον καλό του εαυτό. Αυτό είναι ακόμη πιο δύσκολο για τους μέσους», τόνισε αρχικά ο τεχνικός της Γιουνάιτεντ.

«Γίνεται όλο και καλύτερος σε όλους τους τομείς. Αυτή είναι η προσδοκία μας. Δεν περιμέναμε από τον Πογκμπά να έρθει και σε τρεις μέρες να κάνει τη διαφορά. Έχει χρόνια μπροστά του να εξελίξει το παιχνίδι του και αυτή είναι η επένδυση που κάναμε: ένας σούπερ παίκτης για 7-8 χρόνια», συνέχισε ο Πορτογάλος, πριν πει την ατάκα, που... σόκαρε.

«Είναι παίκτης παγκόσμιας κλάσης και θα μπορούσε να γίνει τρομερός κεντρικός αμυντικός. Με την ποιότητα της πάσας του, την ικανότητά του στον αέρα, το σώμα του, το αμυντικό του παιχνίδι, θα μπορούσε να κάνει παιχνίδι από πίσω και να εξελιχθεί και σε αμυντικό κλάσης», ολοκλήρωσε ο Μουρίνιο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα