Το Gazzetta ψηφίζει τα καλύτερα γκολ του Champions League! (vids)

Gazzetta team
Το Gazzetta ψηφίζει τα καλύτερα γκολ του Champions League! (vids)

bet365

Τρεις συντάκτες επιλέγουν το αγαπημένο τους από τα Nissan Best Goals της 3ης αγωνιστικής και σας καλούν να κάνετε το ίδιο.

Το Champions League στα καλύτερά του και από το απόλυτο ποδοσφαιρικό πάρτι δεν θα μπορούσε να λείπει η Nissan.

Η κορυφαία εταιρία αυτοκινήτων για άλλη μια χρονιά ζει στον... αστερισμό του σεντονιού και καλεί τους ποδοσφαιρόφιλους να ψηφίσουν και να κερδίσουν!

Τι να κερδίσουν; Από πλούσια δώρα μέχρι και την παρουσία τους στον τελικό της διοργάνωσης – αφού αυτόματα μπαίνουν στην κλήρωση.

Η διαδικασία είναι απλή. Κάθε βδομάδα ο καθένας βρίσκεται μπροστά στην... ηλεκτρονική κάλπη της Nissan και ψηφίζει αυτό που θεωρεί best goal!

Τρεις συντάκτες του gazzetta ψηφίζουν εδώ το δικό τους αγαπημένο.

Αλέξις Σάντσες (Αρσεναλ - Λουντογκόρετς) ο Γιώργος Κοντογεώργης

Όχι το γκολ της αγωνιστικής, όχι ένα από τα καλύτερα της σεζόν, αλλά ένα από τα πιο... άρρωστα γκολ των τελευταίων ετών στο Champions League έβαλε ο Αλέξις Σάντσες κόντρα στην Λουντογκόρετς. Ο επιθετικός της Άρσεναλ πήρε τον χώρο και αφού συνέκλινε μέχρι τη γωνία της περιοχής, ένας αμυντικός βρέθηκε πάνω του. Ο Χιλιανός με προσποίηση τον έριξε κάτω και όντας εν στάσει, με βρώμικη, αλήτικη, λατινοαμερικάνικη λόμπα, πέρασε την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα νικώντας και τον τελευταίο φρουρό της βουλγάρικης εστίας. Πραγματικά, μπορεί να σε κάνει να το δεις πολλές φορές στη σειρά.

Χουάν Κουαδράδο (Λυών – Γιουβέντους) ο Λευτέρης Ντανοβασίλης

Η Γιουβέντους έχει μείνει με 10 παίκτες από το 54’, όμως οι μπιανκονέρι δείχνουν χαρακτήρα. Στο 76’ ο Κουαδράδο βρίσκεται στα δεξιά χωρίς να έχει στήριγμα και κάνει αυτό που κανένας δεν περιμένει: «χορεύει» τον Μορέλ και σουτάρει με όλη του τη δύναμη στην κλειστή γωνία. «Είδα ότι δεν είχα πού να δώσω την μπάλα», θα πει μετά το ματς, με τον γκολκίπερ της Λυών, Λόπες, να μην ξέρει από πού του ήρθε... Και από έναν παίκτη που δεν μας έχει συνηθίσει να είναι τόσο εύστοχος, ανεβάζοντας το επίπεδο δυσκολίας. Πριν σουτάρει ρίχνει μία ματιά στην περιοχή και είναι ήδη έτοιμος να πανηγυρίσει έξαλλα. Το τέλειο σουτ.

Μεσούτ Οζίλ (Αρσεναλ - Λουντογκόρετς) ο Πολύδωρος Παπαδόπουλος

Συνήθως... σερβίρει στους συμπαίκτες του! Αυτή τη φορά είπε να το κάνει στον εαυτό του! Ο Μεσούτ Οζίλ... σήκωσε το Emirates στο πόδι και κέρδισε το ζεστό χειροκρότημα για ένα υπέροχο τέρμα. Στο 56' είχαμε ίσως το ωραιότερα γκολ της αγωνιστικής. Η φάση άρχισε από το τάκλιν του Κοσιελνί, ο Καθόρλα έκανε μαγική σέντρα στον Γερμανό, ο οποίος είχε φροντίσει να βγει στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας. Ο Οζίλ... κόλλησε την μπάλα στα πόδια του, απέφυγε εύκολα τον αντίπαλό του και με υπέροχο πλασέ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Στογιάνοφ. Ήταν το πρώτο γκολ του Γερμανού στην αναμέτρηση, ενώ με κεκτημένη ταχύτητα κατάφερε να κάνει χατ τρικ!

Συμφωνείς με κάποια από τις παραπάνω επιλογές;

Δες τα υπόλοιπα βίντεο και δείξ' το με την ψήφο σου!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα