«Εγώ θα είμαι ο διάδοχος του Μπουφόν, όχι ο Ντοναρούμα»

«Εγώ θα είμαι ο διάδοχος του Μπουφόν, όχι ο Ντοναρούμα»

bet365

Ο τερματοφύλακας της Τζένοα, Ματία Περίν, δήλωσε ότι ο Τζίτζιο Ντοναρούμα της Μίλαν, δεν είναι καλύτερός του και ότι εκείνος θα διαδεχθεί τον Μπουφόν στην Εθνική Ιταλίας.

Πριν μερικές μέρες ο τεχνικός των Azzurri, Τζανπιέρο Βεντούρα, δήλωσε ότι το wonderkid της Μίλαν είναι το πιθανότερο να διαδεχθεί τον Μπουφόν, όταν ο legend της Γιουβέντους αποχωρήσει από το ποδόσφαιρο και την Εθνική. Ο Περίν είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην χώρα και μετά τη νίκη της Τζένοα σε βάρος των Rossoneri, στην οποία κράτησε ανέπαφη την εστία του, δήλωσε ότι ο Ντοναρούμα δεν είναι καλύτερος από τον ίδιο και ότι θα πείσει τον allenatore πως πρέπει να είναι ο διάδοχος του Μπουφόν. «Ο Βεντούρα εξέφρασε τη γνώμη του. Πιστεύει ότι ο Τζίτζιο είναι καλύτερος από μένα, όμως δεν συμφωνώ. Θα δουλέψω σκληρά για να του αλλάξω γνώμη, είμαι ο μοναδικός που μπορώ να το κάνω αυτό. Είναι στο χέρι μου. Αυτή τη στιγμή πάντως δεν υπάρχει λόγος να μιλάμε, αφού όσο παίζει ο Μπουφόν, οι υπόλοιποι μπορούμε απλά να τον κοιτάμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα