Χτυπάει την πόρτα της Εθνικής Αργεντινής ο Ντε Μπλάσις!

Χτυπάει την πόρτα της Εθνικής Αργεντινής ο Ντε Μπλάσις!

bet365

Στη Γερμανία θα ταξιδέψει τον ερχόμενο Δεκέμβριο ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αργεντινής, Ενγκάρντο Μπάουσα προκειμένου να παρακολουθήσει δια ζώσης τον Πάμπλο Ντε Μπλάσις.

Ο άλλοτε άσος του Άστερα τρίπολης εντυπωσιάζει με τα χρώματα της Μάιντς έχοντας πετύχει τέσσερα γκολ σε οχτώ αγωνιστικές.

Ο Τύπος της Αργεντινής υποστηρίζει, πως ο 28χρονος επιθετικός βρίσκεται στο κατώφλι της Εθνικής με τον Μπάουσα να τον υπολογίζει για την επόμενη χρονιά.

Ο 58χρονος προπονητής μάλιστα σκοπεύει να ταξιδέψει στις αρχές Δεκεμβρίου με προορισμό το Μάιντς, καθώς η ομώνυμη ομάδα θα αντιμετωπίσει την Μπάγερν Μονάχου. Εκεί θα τεστάρει τις ικανότητες του Ντε Μπλάσις.

Την ίδια στιγμή παραδέχθηκε πως έπειτα από πέντε χρόνια είναι πολύ πιθανό να κληθεί στην «αλμπισελέστε» και ο Φερνάντο Μπελούτσι.

«Ελπίζουμε να έχουμε στη διάθεσή μας τον Ντιμπάλα αλλά αν δεν καταφέρει να είναι έτοιμος θα συμπεριλάβω στην αποστολή αντί για αυτόν τον Φερνάντο Μπελούτσι», τόνισε χαρακτηριστικά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα