Αλλάζουν ομάδα για τον Ζλάταν!

Gazzetta team
Αλλάζουν ομάδα για τον Ζλάταν!

bet365

O Ζλάταν πέταξε ακόμη μία από τις γνωστές του ατάκες πριν το ντέρμπι της Γιουνάιτεντ με την Σίτι για το Λιγκ Καπ.

Λίγες ώρες πριν το ντέρμπι του Μάντσεστερ και ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς δίνει το σύνθημα της αντεπίθεσης. «Είναι κόντρα μεταξύ δύο ομάδων από την ίδια πόλη. Πάντα θες να είσαι το αφεντικό της πόλης σου. Έχω μεγάλη εμπειρία από τέτοιου είδους ντέρμπι. Βγήκα πολλές φορές νικητής από αυτά τα ματς και ελπίζω να το κάνω και σήμερα. Μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά στον αγώνα. Στο προηγούμενο παιχνίδι δεν ήμασταν καλοί και χάσαμε, αλλά είναι ευκαιρία για μας τώρα που έχουμε ξανά τη Σίτι στην έδρα μας.

Θέλουμε να αλλάξουμε την κατάσταση, να πάρουμε τη νίκη και να συνεχίσουμε στη διοργάνωση. Πιστεύουμε στους εαυτούς μας και σε αυτό που κάνουμε», τόνισε αρχικά ο Σουηδός, που στη συνέχεια ρωτήθηκε αν έχει γνωρίσει οπαδούς της Σίτι. «Έχω γνωρίσει πολλούς οπαδούς της Μάντσεστερ Σίτι, αλλά έγιναν φίλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όταν με συνάντησαν», είπε ο Ζλάταν και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό! Θυμίζουμε, πως το προηγούμενο ραντεβού τους ήταν αρχές Σεπτεμβρίου, όταν η Σίτι επικράτησε 2-1 στο Ολντ Τράφορντ!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτι με επιστροφή στοιχήματος αν καταλογιστεί πέναλτι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα