Κάρλος Αλμπέρτο Τόρες: Ο αρχηγός που τόλμησε να τα βάλει με τον Πελέ!

Κάρλος Αλμπέρτο Τόρες: Ο αρχηγός που τόλμησε να τα βάλει με τον Πελέ!

bet365

Ο θρυλικός αρχηγός της Βραζιλίας, Κάρλος Αλμπέρτο Τόρες, ο οποίος απεβίωσε σε ηλικία 72 ετών δεν είχε διστάσει να τα βάλει με τον μεγάλο Πελέ χαρακτηρίζοντας τον υποκριτή!

Ο Κάρλος Αλμπέρτο Τόρες, ο θρυλικός αρχηγός της Βραζιλίας στο Μουντιάλ 1970 έφυγε από τη ζωή χθες σε ηλικία 72 ετών.

Δύο μέρες πριν από τον θάνατο του, που αποδόθηκε σε καρδιακή προσβολή είχε εμφανιστεί σε στούντιο τηλεοπτικού σταθμού σχολιάζοντας ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις.

O «Capitão do Tri», ήταν ένας από τους κορυφαίους μπακ όλων των εποχών. Με τον Πελέ είχαν κοινή πορεία, καθώς αμφότεροι αγωνίστηκαν για πολλά χρόνια στη Σάντος, αλλά και τη «σελεσάο». Μάλιστα και οι δύο εγκατέλειψαν τον βραζιλιάνικο σύλλογο το 1974.

Ο Τόρες σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει το 1983 στους New York Times, είχε ασκήσει σκληρή κριτική στο Πελέ για το γεγονός πως το «μαύρο διαμάντι» δεν έδωσε το παρών στο αποχαιρετιστήριο παιχνίδι του, αλλά προτίμησε να τιμήσει τον Πολ Μπράιτνερ.

Μέχρι τότε ουδείς είχε διανοηθεί να τα βάλει με τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή όλων των εποχών.

«Κανείς δεν έχει το θάρρος να κρίνει τον Πελέ, αλλά θα το κάνω εγώ. Είχαμε μία φιλία που διήρκεσε 20 χρόνια και με απογοήτευσε στο αποχαιρετιστήριο παιχνίδι μου.

Μου έδειξε πόσο υποκριτής είναι αφού δεν αποδέχθηκε την πρόσκληση μου προτιμώντας να πάει σε ένα σινεμά», είχε πει ο Τόρες.

Ο Πελέ απαντώντας στον αρχηγό της Εθνικής Βραζιλίας στο Μουντιάλ του 1970 απάντησε πως «κανείς δεν παίρνει σοβαρά τον Τόρες».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα