Δεν μπορεί να... χωνέψει την ήττα από τον Ολυμπιακό ο Τσίμιροτ

Δεν μπορεί να... χωνέψει την ήττα από τον Ολυμπιακό ο Τσίμιροτ

Ακόμη δεν μπορεί να δεχτεί την ήττα από τον Ολυμπιακό ο Γκόικο Τσίμιροτ.

Δεν μπορεί να... χωνέψει την ήττα από τον Ολυμπιακό ο Τσίμιροτ

Το ματς με την ΑΕΚ αλλά και το Ελλάδα-Βοσνία κοιτάζει ο Γκόικο Τσίμιροτ που ακόμη δεν μπορεί να δεχτεπί την ήττα στο «Καραϊσκάκης».

Συγκεκριμένα είπε σε Βόσνιους δημοσιογράφους: :

Για το ματς με τον Ολυμπιακό: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Προσπαθήσαμε για τη νίκη, παίξαμε καλά αλλά δεν είχαμε καθόλου την τύχη με το μέρος μας. Ήταν ένα ντέρμπι, όπως όλα τα άλλα. Υπήρχαν πολλά νεύρα και από τις δυο πλευρές και πραγματικά μου είναι δύσκολο να χωνέψω πως χάσαμε αυτό το παιχνίδι. Ωστόσο, είμαστε όλοι μαζί και είμαστε ένα. Έχουμε μπροστά μας έναν αγώνα Κυπέλλου την Τετάρτη και στη συνέχεια ένα ακόμη δύσκολο ντέρμπι στο πρωτάθλημα. Παίζουμε με την ΑΕΚ και θα πρέπει να είμαστε καλά προετοιμασμένοι γι΄αυτόν τον αγώνα. Νομίζω πως φέτος έχουμε μια πολύ καλή ομάδα, δημιουργούμε πολλές ευκαιρίες αλλά μας λείπει το γκολ. Ελπίζω να έχουμε στα επόμενα παιχνίδια την τύχη με το μέρος μας».

Για το παιχνίδι της Βοσνίας με την Εθνική Ελλάδος στις 13/11: «Η Εθνική Ελλάδος έχει ανέβει σαν ομάδα, διαθέτουν ποιότητα και καλές μονάδες. Χαίρομαι που αρκετοί συμπαίκτες μου αποτελούν βασικά μέλη των αντιπροσωπευτικών ομάδων. Βρισκόμαστε σε επαφή και συζητάμε συχνά...».

Best of internet