Συζήτηση Μονεμβασιώτη με οπαδούς και τα δεδομένα για Ριζούπολη

Συζήτηση Μονεμβασιώτη με οπαδούς και τα δεδομένα για Ριζούπολη

Συζήτηση Μονεμβασιώτη με οπαδούς και τα δεδομένα για Ριζούπολη

Το θέμα της επιστροφής του Απόλλωνα στην Ριζούπολη ανοίγει και πάλι. Ο διάλογος του Παναγιώτη Μονεμβασιώτη με μερίδα οπαδών, οι προθέσεις της διοίκησης και η δικαίωση για τον αγωνιστικό χώρο. Το gazzetta.gr έχει το ρεπορτάζ.

Το θέμα του γηπέδου, φαίνεται ότι δεν έχει κλείσει για τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Η σύγκρουση με τον Ερασιτέχνη οδήγησε τη διοίκηση Μονεμβασιώτη να προβεί στη λύση της Νέας Σμύρνης. Ωστόσο, στη συνέχεια έγινε μια προσπάθεια να αγωνιστεί τελικά η Ελαφρά Ταξιαρχία στη φυσική της έδρα που δεν είναι άλλη από την Ριζούπολη.

Χθες (25/10) είδαμε την ομάδα να παίζει εκεί απέναντι στον ΟΦΗ, κάτι που θα γίνει και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Football League, κόντρα στην Καλλιθέα.

Μετά το τέλος του ματς, όμως, μια μερίδα οπαδών πλησίασε τον Παναγιώτη Μονεμβασιώτη τη στιγμή που εκείνος πήγαινε προς το αυτοκίνητό του, ώστε να συζητήσουν το θέμα της έδρας. Ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ τους εξήγησε για ακόμη μια φορά πως έχει σκοπό, αν δεν αγωνίζονται οι ακαδημίες στην Ριζούπολη, να υπογράψει μια πολυετή σύμβαση με τον Ερασιτέχνη και να επιστρέψει η ομάδα στην βάση της. 

Στόχος είναι να επιτευχθεί μια συμφωνία που θα δίνει όραμα και θα θέτει τις προϋποθέσεις για την υλοποίηση όλων όσων έχει υποσχεθεί ο κ. Μονεμβασιώρτης και αφορούν τα βελτιωτικά έργα του γηπέδου.

Φυσικά, η νυν διοίκηση δε λέει «να φύγουν οι ακαδημίες» χωρίς να έχουν πλάνο. Ο Παναγιώτης Μονεβασιώτης έκανε ξεκάθαρο, για ακόμη μια φορά, πως στόχος είναι να παραχωρηθεί το γήπεδο του Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών για να προπονούνται εκεί τα παιδιά του Ερασιτέχνη, ενώ θα δοθεί και το ποσό των 20.000 ευρώ. Από εκεί και πέρα, στο τέλος της σεζόν θα αντικατασταθεί ο χλοοτάπητας με καινούργιο, ενώ φέτος θα γίνει ό,τι χρειάζεται για να βελτιωθεί ο υπάρχον. Όλα αυτά βέβαια, μόνο αν επιτευχθεί η συμφωνία με τον Ερασιτέχνη!

Η... δικαίωση για τον αγωνιστικό χώρο

Ο λόγος που η διοίκηση της ΠΑΕ δεν θέλει να παίζει κάποιο άλλο τμήμα του συλλόγου στην Ριζούπολη είναι (και) για να μην επιβαρύνεται ο αγωνιστικός χώρος. Στο ματς Κυπέλλου είδαμε ότι το γήπεδο ήταν... χωράφι.

Οι παίκτες και των δύο πλευρών εξέφρασαν τα παράπονά τους για την κατάσταση του γηπέδου, που όποιος παρακολούθησε το ματς θα διαπίστωσε ότι σε μερικά σημεία δεν υπήρχε καν γκαζόν! Βέβαια, μέσα στις επόμενες μέρες θα γίνει η επανασπορά για να τοποθετηθεί ο χειμερινός χλοοτάπητας, αλλά ήδη είμαστε στον Οκτώβριο, οι... πολλές βροχές δεν έχουν πιάσει κι ο αγωνιστικός χώρος είναι επικίνδυνος για την σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών. 

*Η φωτογραφία είναι από το planetapollon.gr 

Best of internet