Μουρίνιο: «Σκέτη καταστροφή η ζωή στο Μάντσεστερ»!

Μουρίνιο: «Σκέτη καταστροφή η ζωή στο Μάντσεστερ»!

Θλιμμένος παρουσιάζεται ο Ζοσέ Μουρίνιο όσον αφορά την προσωπική του ζωή και τη μοναξιά που βιώνει στο Μάντσεστερ, όταν τελειώνει η προπόνηση και αποχωρεί από το Κάρινγκτον!

Μουρίνιο: «Σκέτη καταστροφή η ζωή στο Μάντσεστερ»!

Ο Πορτογάλος προπονητής παραμένει σε σουίτα κεντρικού ξενοδοχείου της αγγλικής πόλης όπου πλέον βρίσκεται έχοντας πάρει τα ηνία της Γιουνάιτεντ, όμως, δεν έχει την οικογένειά του κοντά του, έχοντας αφήσει σύζυγο και παιδιά στο Λονδίνο.

Η μοναδική του «διέξοδος» είναι μια βραδινή βόλτα και ένα δείπνο με τους συνεργάτες του σε κοντινό εστιατόριο, στο οποίο όμως πηγαίνει συνεχώς incognito. 

«Θα μπορούσα να πω ότι είναι... καταστροφή εδώ ο τρόπος ζωής. Θέλω να βγω μια βόλτα να περπατήσω και δεν μπορώ. Θέλω να πάω με την ησυχία μου σε ένα εστιατόριο και δεν μπορώ. Δεν έχω τα παιδιά μου κοντά. Η κόρη μου θα γίνει 20 και ο γιος μου 17 και έχουν τη σταθερότητά τους και τη ζωή τους στο Λονδίνο. Δεν μπορώ να τους πάρω από εκεί.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτι  με επιστροφή στοιχήματος αν καταλογιστεί πέναλτι.

Δεν ξέρω αν θα αγοράσω κάποιο σπίτι εδώ δικό μου...» ανέφερε ο «special one» στο «SkySports», με την απογοήτευσή του αυτή ν' αποτελεί ίσως έναν από τους λόγους που δεν βρίσκει τις λύσεις που θα ήθελε στο αγωνιστικό κομμάτι της Γιουνάιτεντ...

Best of internet