Εισιτήρια και το πρωί στο Περιστέρι

Εισιτήρια και το πρωί στο Περιστέρι

Η διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι Κυπέλλου του Ατρόμητου με τον Παναιτωλικό, θα συνεχιστεί από το πρωί της Τετάρτης, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ.

Εισιτήρια και το πρωί στο Περιστέρι

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι η πώληση των εισιτηρίων του αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναιτωλικό αύριο (Τετάρτη) θα ξεκινήσει στις 11.00 από τα εκδοτήρια στη Θύρα 4 του γηπέδου Περιστερίου.

Για την πώληση εισιτηρίου είναι απαραίτητος ο αριθμός Αστυνομικής Ταυτότητας αλλά και ο αριθμός ΑΜΚΑ υπέρ του φιλάθλου του οποίου εκδίδεται.

Παρακαλούνται οι φίλαθλοι της ομάδας μας να δίνουν τα ακριβή στοιχεία επειδή σε περίπτωση λάθους θα είναι αδύνατη η έκδοση εισιτηρίου λόγω συστήματος.

Το παιδικό εισιτήριο εκδίδεται σε παιδιά που έχουν γεννηθεί από το 2002 και άνω.

 Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής: Θύρα 2: 15 ευρώ, Θύρα 3: 30 ευρώ, Θύρα 4: 15, ευρώ, Θύρα 5: 5 ευρώ, Θύρα 7: 10 ευρώ.

Όσοι φίλαθλοι προμηθεύτηκαν εισιτήρια ηλεκτρονικά μέσω του print@home παρακαλούνται να διπλώσουν τα εισιτήρια τους στις διακεκομμένες γραμμές που υπάρχουν πάνω στο PRINT@HOME για να είναι η είσοδος τους στο γήπεδο πιο γρήγορη και πιο εύκολη».

Best of internet