Εισιτήρια και το πρωί στο Περιστέρι

Εισιτήρια και το πρωί στο Περιστέρι

Gazzetta team
Εισιτήρια και το πρωί στο Περιστέρι

bet365

Η διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι Κυπέλλου του Ατρόμητου με τον Παναιτωλικό, θα συνεχιστεί από το πρωί της Τετάρτης, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι η πώληση των εισιτηρίων του αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναιτωλικό αύριο (Τετάρτη) θα ξεκινήσει στις 11.00 από τα εκδοτήρια στη Θύρα 4 του γηπέδου Περιστερίου.

Για την πώληση εισιτηρίου είναι απαραίτητος ο αριθμός Αστυνομικής Ταυτότητας αλλά και ο αριθμός ΑΜΚΑ υπέρ του φιλάθλου του οποίου εκδίδεται.

Παρακαλούνται οι φίλαθλοι της ομάδας μας να δίνουν τα ακριβή στοιχεία επειδή σε περίπτωση λάθους θα είναι αδύνατη η έκδοση εισιτηρίου λόγω συστήματος.

Το παιδικό εισιτήριο εκδίδεται σε παιδιά που έχουν γεννηθεί από το 2002 και άνω.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής: Θύρα 2: 15 ευρώ, Θύρα 3: 30 ευρώ, Θύρα 4: 15, ευρώ, Θύρα 5: 5 ευρώ, Θύρα 7: 10 ευρώ.

Όσοι φίλαθλοι προμηθεύτηκαν εισιτήρια ηλεκτρονικά μέσω του print@home παρακαλούνται να διπλώσουν τα εισιτήρια τους στις διακεκομμένες γραμμές που υπάρχουν πάνω στο PRINT@HOME για να είναι η είσοδος τους στο γήπεδο πιο γρήγορη και πιο εύκολη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα