Ασπιρίνες για το σοκ της Λεβερκούζεν

Gazzetta team
Ασπιρίνες για το σοκ της Λεβερκούζεν

bet365

Τρελός αποκλεισμός στα πέναλτι (3-4) για την Λεβερκούζεν από την Σπορτφρέουντε Λότε της Γ' Κατηγορίας. Με τον ίδιο τρόπο και σκορ έμεινε εκτός η Φράιμπουργκ από την Σάντχάουζεν της Τσβαίτελίγκα.

Ο κόουτς Ρόγκερ Σμιντ ήταν τιμωρημένος στην εξέδρα και οι παίκτες του βάλθηκαν να τον γελοιοποιήσουν και μαζί και τους εαυτούς τους. Η Λεβερκούζεν τα έκανε όλα λάθος και ήταν το μεγάλο θύμα στον 2ο γύρο του γερμανικού Κυπέλλου. Θύτης η άγνωστη και ταπεινή Σπορτφρέουντε Λότε, η οποία στον προηγούμενο γύρο είχε φροντίσει να γίνει γνωστή, αποκλείοντας την Βέρντερ Βρέμης. Οι Ασπιρίνες έχασαν 4-3 στα πέναλτι και αφού αστόχησαν οι Αράνγκις, Φόλαντ, Μπάουμγκαρντλινγκερ. Η κανονική διάρκεια είχε λήξει ένα 10-1 και η παράταση 2-2. Και στις δύο φορές προηγήθηκε η Λεβερκούζεν και αυτό που τα κάνει ακόμα χειρότερα, είναι ότι η αντίπαλός της από την Γ' Κατηγορία, έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 79'.

Την ίδια μοίρα είχε και η Φράιμπουργκ, που ακόμα χειρότερα, αποκλείστηκε εντός από την Σάντχαουζν της Τσβαϊτελίγκα. Εδώ το ματς έληξε 3-3, στην παράταση δεν άλλαξε κάτι και με 3-4 πέρασαν οι φιλοξενούμενοι. Αντιθέτως, Αμβούργο (0-4 στην Αλεσερ), Γκλάντμπαχ (2-0 την Στουτγκάρδη), Χέρτα (0-2 στην Ζανκτ Πάουλι) συνεχίζουν στον 3ο γύρο.


Αποτελέσματα (2ος γύρος)
Ντιναμό Δρέσδης – Μπίλεφελντ 0-1

Βέρζμπουργκερ – Μόναχο 1860 0-0 (3-4 πεν.)

Φράιμπουργκ – Σάντχαουζεν 1-1 (3-3 παρ., 3-4 πεν.)

Σπορτφρέουντε Λότε – Λεβερκούζεν 1-1 (2-2 παρ., 4-3 πεν.)

Γκλάντμπαχ – Στουτγκάρδη 2-0

Ζανκτ Πάουλι – Χέρτα Βερολίνου 0-2

Αλεσερ – Αμβούργο 0-4

Αϊντραχτ Φρανκ. - Ινγκολσταντ 0-0 (4-1 πεν.)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα