ΟΦΗ: «Γελάει ο κόσμος για όσα έγιναν σε Ριζούπολη»!

Δημήτρης Τομαράς
ΟΦΗ: «Γελάει ο κόσμος για όσα έγιναν σε Ριζούπολη»!

bet365

Έξαλλοι στον ΟΦΗ για την διαιτησία Μακρυπόδη με τους Ηρακλειώτες να βγάζουν σχετική ανακοίνωση διαμαρτυρίας για το ματς Κυπέλλου με τον Απόλλωνα.
Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι του ΟΦΗ στην Ριζούπολη με τον Απόλλωνα (1-0), εξέδωσε η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925. Η ανακοίνωση αναφέρει:
«Για τις διαιτητικές αποφάσεις της Ριζούπολης, που προσβάλλουν τη νοημοσύνη μας και την αισθητική μας, δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Γελάει ο κόσμος! Υποβαθμίζεται το ποδόσφαιρο και όσοι το υπηρετούμε.
Ένα όμως είναι βέβαιο. Ο ΟΦΗ θα προβεί στις κινήσεις που πρέπει να κάνει στα αρμόδια όργανα, ώστε κάποιοι να αντιληφθούν ότι δεν μπορούν να παίζουν παιχνίδια στην πλάτη του ΟΦΗ. Το βίντεο του αγώνα και ότι χρειάζεται, είναι ήδη στην διάθεση εκείνων που πρέπει. Όσοι είδαν το παιχνίδι, κατάλαβαν ότι η ομάδα μας είναι στον δρόμο της επιστροφής στην Super League. Και αυτήν την πορεία, δεν μπορεί να την σταματήσει κανείς».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα