Γρηγορίου: «Το μυαλό στο πρωτάθλημα»

Γρηγορίου: «Το μυαλό στο πρωτάθλημα»

Γρηγορίου: «Το μυαλό στο πρωτάθλημα»

bet365

Η Κέρκυρα έφυγε από το ΟΑΚΑ με βαριά ήττα αλλά αυτό μάλλον δεν θα την ρίξει και σε... κατάθλιψη αφού έχει πιο σημαντικά ματς μπροστά της.

Οπως είπε, άλλωστε, ο Μιχάλης Γρηγορίου στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από την ΑΕΚ, το μυαλό όλων είναι στο πρωτάθλημα αφού η παραμονή είναι ο βασικός στόχος της Κέρκυρας.

«Ηρθαμε σήμερα να αντιμετωπίσουμε την ΑΕΚ με πολλές αλλαγές γιατί έχουμε ρίξει το βάρος στο πρωτάθλημα. Μόνο ο Ανδρεόπουλος ήταν στην 11άδα. Εχουμε ματς με την Ξάνθη το Σάββατο και είναι λογικό το βάρος μας να έχει πέσει εκεί, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θέλαμε να δούμε και τους άλλους παίκτες. Θέλουμε να δημιουργήσουμε βάθος για την πορεία του πρωταθλήματος. Αντέξαμε 78 λεπτά, ρισκάραρε αρκετά στα τελευταία λεπτά και μετά το 2-0 σαφώς και ήταν πιο εύκολα τα πράγματα για την ΑΕΚ. Δίκαιη η νίκη της ΑΕΚ αλλά δεν μου αρέσει που πήρε τέτοια έκταση το σκορ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα