Ο Ίβιτς δίνει ευκαιρίες και ξεκουράζει βασικούς

Ο Ίβιτς δίνει ευκαιρίες και ξεκουράζει βασικούς

Ο ΠΑΟΚ ρίχνεται την Τετάρτη (26/10) στη μάχη του κυπέλλου και ο Βλάνταν Ίβιτς δίνει χρόνο και ευκαιρίες στους παίκτες με μικρό χρόνο συμμετοχής στον αγώνα κόντρα στην ΑΕΛ.

Ο Ίβιτς δίνει ευκαιρίες και ξεκουράζει βασικούς

Έχοντας μπροστά του το τέταρτο παιχνίδι σε διάστημα δέκα ημερών ο Σέρβος τεχνικός αποφάσισε να ξεκουράσει βασικούς ποδοσφαιριστές, όπως οι Αθανασιάδης, Ροντρίγκες, Βαρέλα, Γλύκος, Μάτος, Κάμπος, που μαζί με τους τραυματίες Σάχοφ και Λέοβατς αποκλείστηκαν από την αποστολή για τον αγώνα με τη Λάρισα.

Στην αποστολή για την πρεμιέρα του Κυπέλλου συμμετέχουν οι:

Μπρκιτς, Σιαμπάνης, Γιαννούλης, Πούγγουρας, Κοροβέσης, Κίτσιου, Δημητριάδης, Κάνιας , Μπίσεσβαρ . Χαρίσης, Τσίμιροτ, Δεληγιαννίδης , Κουλούρης , Περέιρα , Τιάμ, Μαλεζάς, Κρέσπο, Μυστακίδης.

Στη Γερμανία ο Λέοβατς

Ο Μάριν Λέοβατς, όπως διαπιστώθηκε από τ’ αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας έχει ένα μικροπρόβλημα στους προσαγωγούς δεξιά κι  έπειτα από απόφαση του ιατρικού και του τεχνικού τιμ μετέβη αυθημερόν στη Γερμανία για μια ειδική θεραπεία.

Ο Γιώργος Τζαβέλλας ακολούθησε έντονο πρόγραμμα βελτίωσης φυσικής κατάστασης και έκανε λειτουργικά τεστ προκειμένου να φανεί αν είναι έτοιμος ιατρικά. Η αντίδρασή του ήταν πολύ ικανοποιητική και γίνεται προσπάθεια να επιστρέψει στο ματς της επόμενης αγωνιστικής.

Τέλος, ο Σάχοφ παρότι είχε ρεπό βρέθηκε στη Νέα Μεσημβρία για να κάνει αποθεραπεία στην ποδοκνημική.

Best of internet