«Τα λένε» με Ιβάν Σαββίδη και για το ντέρμπι

«Τα λένε» με Ιβάν Σαββίδη και για το ντέρμπι

Gazzetta team
«Τα λένε» με Ιβάν Σαββίδη και για το ντέρμπι

bet365

Ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ βρίσκεται από το απόγευμα της Τρίτης στη Θεσσαλονίκη και ενημερώνεται για θέματα της ομάδας.

Στο «Μακεδονία Παλλάς» βρίσκονται ο Μάκης Γκαγκάτσης, η Μαρία Γκοντσαρόβα, ο Λούμπος Μίχελ και άλλα στελέχη της ασπρόμαυρης ΠΑΕ, που θα τον ενημερώσουν για τις εξελίξεις γύρω από σημαντικά θέματα, που αφορούν τον σύλλογο.

Ο Ιβάν Σαββίδης, αν και έχει μια εικόνα για ότι συνέβη στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό, θέλει να ενημερωθεί αναλυτικά για την κατάσταση και τις συνθήκες διεξαγωγής του αγώνα.

Παράλληλα στην ατζέντα υπάρχουν και άλλα θέματα που αφορούν την ομάδα, τις εξελίξεις γύρω από την ΕΠΟ και τις επόμενες κινήσεις της ασπρόμαυρης ΠΑΕ.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση του κυπέλλου με αντίπαλο τη Λάρισα, το απόγευμα της Τετάρτης στην Τούμπα, αλλά και το ντέρμπι των δικέφαλων την Κυριακή κόντρα στην ΑΕΚ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα