Ζιντάν: «Εχουν αποδοκιμάσει και εμένα στο Bernabeu»

Ζιντάν: «Εχουν αποδοκιμάσει και εμένα στο Bernabeu»

Gazzetta team
Ζιντάν: «Εχουν αποδοκιμάσει και εμένα στο Bernabeu»

bet365

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζινεντίν Ζιντάν, υπερασπίστηκε τον Κριστιάνο Ρονάλντο για τις αποδοκιμασίες που άκουσε στο Bernabeu τονίζοντας ότι κάτι ανάλογο έχει συμβεί και στον ίδιο.

Ο Πορτογάλος δεν έχει καταφέρει να βρει ρυθμό μετά τον τραυματισμό που τον κράτησε εκτός στο πρώτο κομμάτι της σεζόν και μέχρι στιγμής βρίσκεται σε human-mode. Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που οι... απίθανοι οπαδοί των Merengues να τον αποδοκιμάζουν. Ο Ζιντάν ρωτήθηκε σχετικά και μοιράστηκε τη δική του εμπειρία από τους aficionados της Ρεάλ όταν ήταν παίκτης της. «Δεν ισχύει κάτι διαφορετικό για μένα. Κι εγώ θα προτιμούσα να βάζει 2-3 γκολ σε κάθε ματς, όμως δεν ανησυχώ αφού ξέρω ότι είναι μια φάση που θα περάσει. Εχει πολλές ευκαιρίες και σύντομα θα τις αξιοποιήσει. Κι εμένα με έχουν αποδοκιμάσει σαν παίκτη, μπορεί να συμβεί και δείχνει τι περιμένει ο κόσμος από κάποιους παίκτες. Το Bernabeu είναι ξεχωριστό. Το ξέρει, το έχει συνηθίσει και δεν ανησυχεί».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα