Την «έψαξε» για επιστροφή στη Μπαρτσελόνα ο Πέδρο

Κώστας Ζάλιαρης
Την «έψαξε» για επιστροφή στη Μπαρτσελόνα ο Πέδρο

bet365

Στην αποκάλυψη πως είχε επαφή με τον Ζόσεπ Μαρία Μπαρτομέου κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, προχώρησε ο Πέδρο, που όμως πλέον αισθάνεται καλά στην Τσέλσι.

Ο Ισπανός εξτρέμ/επιθετικός, παίρνει φανέλα βασικού από τον Αντόνιο Κόντε στους «μπλε» και ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ στα 29'' στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Έχοντας περάσει πολύ δύσκολες στιγμές την περσινή σεζόν, πέρασε από το μυαλό του το ενδεχόμενο επιστροφής στη Βαρκελώνη, έριξε γέφυρες με τη Μπαρτσελόνα, μίλησε με τον πρόεδρο, όμως πλέον δηλώνει αρκετά καλά στο Λονδίνο υπό τις οδηγίες του Αντόνιο Κόντε.

«Μίλησα με τον Μπερτομέου. Είναι δύσκολο να επιστρέφεις κάπου απ' όπου έφυγες, όμως είναι όμορφο όταν έχεις καλές αναμνήσεις και τις κρατάς μαζί σου.

Πλέον είμαι χαρούμενος με τον χρόνο συμμετοχής που έχω στην ομάδα μου. Είναι ωραίο να μπορείς να βοηθάς και να σε υπολογίζουν. Μακάρι να συνεχίσω να βοηθάω και με τα γκολ μου όπως το έκανα την Κυριακή. Αισθάνομαι πολύ καλά» είπε ο Πέδρο στον ραδιοφωνικό σταθμό RAC-1.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα