Ανακοίνωσε αποστολή ο Πετράκης

Gazzetta team
Ανακοίνωσε αποστολή ο Πετράκης

bet365

Με απουσίες θα υποδεχτεί ο ΠΑΣ Γιάννινα την Ξάνθη (26/10, 15:00) για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος.

Με αρκετές αλλαγές θα αγωνιστεί ο ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στην Ξάνθη την Τετάρτη (26/10, 15:00) για την πρεμιέρα του Κυπέλλου. Συγκεκριμένα ο Γιάννης Πετράκης άφησε εκτός αποστολής τους Λίλα και Τζημόπουλο για να πάρουν ανάσες, ενώ εκτός λόγω τραυματισμού έμειναν οι Ακόστα, Βιδάλ και Νικολιάς. Τέλος, Φερφελής και Κολιοφούκας δεν μπήκαν αποστολή για λόγους τακτικής.

Η 18μελης αποστολή αποτελείται από τους: Περιστερίδη, Πασχαλάκη, Μπέριο, Σκόνδρα, Ναδάλες, Καρανίκα, Μασούρα, Κούτρη, Γιάκο, Ζάιρο, Μαμπούλου, Κόντε, Κοζορώνη, Μπουκουβάλα, Δώνη, Μαυροπάνο, Μιχαήλ, Γαρουφαλιά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα