Με Μαρίν και Πάρντο κόντρα στον Πλατανιά ο Ολυμπιακός

Με Μαρίν και Πάρντο κόντρα στον Πλατανιά ο Ολυμπιακός

bet365

Έτοιμος για το ματς με τον Πλατανιά είναι ο Ολυμπιακός με τον Μάρκο Μαρίν και τον Πάρντο να επιστρέφουν στην αποστολή, στην οποία βρίσκονται αρκετοί νέοι, αλλά όχι ο Πασιένσια.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ματς με τον Πλατανιά (26/10, 19:30), με τον Μάρκο Μαρίν να επιστρέφει στην αποστολή ύστερα από τις αναμετρήσεις με Αστανά και ΠΑΟΚ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει στα πλάνα του, επίσης, τους Ανδρούτσο, Χουτεσιώτη, Μανθάτη και Ρέτσο, ενώ αναμένεται να δούμε τον Ρομαό να αγωνίζεται.

Στο αρχικό σχήμα αναμένεται να βρεθεί κι ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο οποίος χρειάζεται ματς για να βρει ρυθμό ύστερα από την 7μηνη απουσία του. Εκτός έμεινε ο Πασιένσια, με τους Ιντέγε και Μιλιβόγεβιτς να είναι ξανά στην 18άδα.

Από την άλλη, για πρώτη φορά βλέπουμε και τον Σιόβα στην αποστολή, μιας και με τον ΠΑΟΚ ήταν στην 20άδα και έκανε απλώς ζέσταμα για παν ενδεχόμενο.

Αναλυτικά η αποστολή:

Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Ντομίνγκεζ, Ελαμπντελαουί, Φιγκέιρας, Ιντέγε, Λεάλι, Μανθάτης, Μάριν, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Ρέτσος, Ρομαό, Σεμπά, Σιόβας, Βιάνα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα