Κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών για Γουότφορντ!

Κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών για Γουότφορντ!

Κώστας Ζάλιαρης
Κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών για Γουότφορντ!

bet365

Έρευνα για την πιθανή υποβολή ψευδών οικονομικών στοιχείων πραγματοποιείται από τη Football League στη Γουότφορντ, με την ομάδα να κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών!

Όπως αναφέρει η «Telegraph», οι υποψίες που οδήγησαν στην απόφαση της EFL να ερευνήσει την υπόθεση, προήλθαν από την αποκάλυψη τραπεζικού εγγράφου με ψευδείς αριθμούς, από την εποχή που ο Τζίνο Πότσο κατάφερε ν' αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του συλλόγου πριν από τη σεζόν 2014-2015.

Σύμφωνα μ' εκείνο το έγγραφο, παρουσιαζόταν ως ικανός να εξαγοράσει τους «hornets», δίχως ν' αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα...

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στη Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Λίβερπουλ - Τότεναμ.

Η Γουότφορντ, πλέον, έπειτα από την επιβεβαίωση από πλευράς Football League για την έρευνα, κινδυνεύει με βαρύ πρόστιμο και αφαίρεση βαθμών, όπως είχε γίνει στο παρελθόν με τις Μίντλεσμπρο (τρεις βαθμοί, σεζόν 1996-1997 για αναβολή αγώνα δίχως ενημέρωση) και Πόρτσμουθ (εννέα βαθμοί, σεζόν 2009-2010 για είσοδο σε καθεστώς αναγκαστικής οικονομικής διαχείρισης).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα