Σαββίδης: «Θέλω να βασανίζεται το αθηναϊκό ποδόσφαιρο»

Gazzetta team
Σαββίδης: «Θέλω να βασανίζεται το αθηναϊκό ποδόσφαιρο»

bet365

Ο Ιβάν Σαββίδης μίλησε για το αθηναϊκό ποδόσφαιρο που θέλει να βασανίζεται, τον ΠΑΟΚ που είναι η πιο καθαρή ομάδα απ' όλες αλλά και όλα αυτά που συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Ιβάν Σαββίδης μίλησε από τη Μόσχα, σε Έλληνες δημοσιογράφους, στην εκδήλωση της Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα με το «pontos-news», αρχικά εξέφρασε την επιθυμία του να είναι όλοι οι Θεσσαλονικείς, φίλοι του ΠΑΟΚ λέγοντας:

«Για αυτό αγαπάω τη Θεσσαλονίκη. Είναι η δικιά μου πόλη και θα είναι η δικιά μας πόλη. Και εκεί όλοι, θα είναι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ» και συνέχισε για το ντέρμπι της Κυριακής στο «Καραϊσκάκης»:

«Δεν έχω λόγια να χαρακτηρίσω αυτό που συνέβη στον αγώνα. Τι ήταν αυτό; Εγώ αν φοβάμαι κάτι είναι μόνον ο Χριστός και ο εαυτός μου. Αυτοί προκαλούν, αλλά όλα αυτά θα τελειώσουν πολύ άσχημα. Γι’ αυτό λέω ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι η μοναδική σωστή ομάδα στην Ελλάδα».

Για τις διακοπές έκανε λόγο για «παιδικό σταθμό» και είπε συγκεκριμένα: «Έντεκα λεπτά παράταση-κοροϊδία. Πρώτα πλησιάζει ο διαιτητής και λέει "φύγετε" και μετά λέει "όχι επιστρέψτε"».

Η... ατάκα που θα συζητηθεί πιο πολύ απ' όλες αφορούσε τις ομάδες της πρωτεύουσας: «Για 90 χρόνια από τώρα, όσα δηλαδή και τα χρόνια που ο ΠΑΟΚ παιδεύτηκε και βασανίστηκε μέχρι σήμερα, θέλω να βασανίζεται το αθηναϊκό ποδόσφαιρο».

Για το αν θα συνεργαστεί με κάποιο κανάλι: «Προκειμένου να επισπεύσουμε τις διαδικασίες, εξετάζουμε τη λύση της εξαγοράς αλλά στα υφιστάμενα κανάλια υπάρχουν τεράστια προβλήματα. Με τον Alpha δεν κάνουμε διαπραγματεύσεις. Αυτή είναι εξαρχής η θέση μας. Δεν θέλω να κάνω διαπραγματεύσεις με ανθρώπους που συμπεριφέρονται με απαράδεκτο τρόπο. Όσον αφορά στο Μega, είναι πολύ ενδιαφέρον κανάλι με τεράστιο αρχείο, βρίσκεται εντός των ενδιαφερόντων μας αλλά πρέπει να ομολογήσουμε ότι έχει τεράστια προβλήματα και φοβάμαι ότι θα πάει μέσω πτωχευτικής διαδικασίας. Όσο για τα υπόλοιπα κανάλια, συζητάμε».

Για την αναβολή της προγραμματισμένης για σήμερα συνεδρίας της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, με αντικείμενο την ακρόαση των τεσσάρων υπερθεματιστών είπε:

«Αν εκείνοι δεν έχουν δουλειά, δε σημαίνει ότι και όλοι οι άλλοι δεν έχουν. Σύμφωνα με το νόμο μπορώ να μην πάω, όμως εγώ σέβομαι τη Βουλή της Ελλάδος, είναι τρομερή η κατάσταση. Για τα κόμματα υπάρχει ένας κανόνας: Όσο χειρότερα, τόσο καλύτερα. Και αυτό είναι ξεκάθαρο. Αν αυτά τα κόμματα είχαν συνείδηση, δεν θα έθεταν το θέμα να επιστραφούν 90 εκατομμύρια.

Δεν ξέρουμε τί απόφαση θα βγάλει το ΣτΕ. Ομολογώ όμως, ότι δεν καταλαβαίνω τι συμβαίνει στην Ελλάδα. Υπήρξε κάποιος νόμος βάσει του οποίου πούλησαν τις άδειες εμείς πληρώσαμε και αγοράσαμε τις άδειες. Θα έπρεπε με την ανακοίνωση του διαγωνισμού να έχει αποφασιστεί αν είναι νόμιμη η διαδικασία. Τί συμβαίνει εδώ; Γίνεται κάποια απάτη στο επίπεδο του κράτους;», αναρωτήθηκε με νόημα ο Ιβάν Σαββίδης πριν συμπληρώσει τη δεύτερη διακύβευση αυτής της όψιμης κρίσης εκ μέρους του ΣτΕ:

«Ο κόσμος χρειάζεται χρήματα και είναι πολύ ευτυχής συγκυρία που ένα τόσο μεγάλο ποσό ήρθε από το πουθενά. Τί θα γίνει όμως αν το δικαστήριο βγάλει απόφαση ότι ο νόμος είναι κακός και τα λεφτά πρέπει να επιστραφούν; (και θα υπάρξουν και ρήτρες και ποινές). Έχει τόσα πολλά λεφτά ο ελληνικός λαός και το κράτος, για να τα πετάμε; Μιλάμε για 190 τώρα και 350 εκατομμύρια στο σύνολο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα