Μουρίνιο σε Ρούνεϊ: «Αν θες να παίζεις βασικός, φύγε»

Μουρίνιο σε Ρούνεϊ: «Αν θες να παίζεις βασικός, φύγε»

Μουρίνιο σε Ρούνεϊ: «Αν θες να παίζεις βασικός, φύγε»

bet365

Αγγλικό δημοσίευμα θέλει τον Ζοσέ Μουρίνιο να έχει ζητήσει από τον Γουέιν Ρούνεϊ να ψαχτεί για άλλη ομάδα αν θέλει να αγωνίζεται πιο συχνά.

Σύμφωνα με την «Sun», ο Μουρίνιο έχει διαμηνύσει στον Ρούνεϊ πως θα πρέπει να βρει άλλη ομάδα να συνεχισει την καριέρα του, αν θέλει να βλέπει το όνομά του στις βασικές επιλογές.

Ο 31χρονος έχει χάσει τη θέση του στο αρχικό σχήμα τις τελευταίες εβδομάδες, παίζοντας από 7' έως 23' στα ματς με Λέστερ, Στόουκ και Λίβερπουλ, ενώ απέναντι στην Τσέλσι δεν ήταν καν στην αποστολή. Κάποιοι θέλουν να είχε μικροπρόβλημα τραυματισμού και κάποιοι άλλοι όχι.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στη Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Λίβερπουλ - Τότεναμ.

Φέτος, γενικά μετράει 12 συμμετοχές με 1 γκολ και 5 ασίστ κι ο Μουρίνιο, με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα του, μάλλον θα πρέπει να βρει τρόπο να τον κερδίσει από το να χάσει τον αρχηγό εντελώς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα