Μπεργκ: «Είχαμε ευκαιρίες αλλά όχι ποιότητα να σκοράρουμε»

Gazzetta team
Μπεργκ: «Είχαμε ευκαιρίες αλλά όχι ποιότητα να σκοράρουμε»

bet365

Στην έλλειψη ποιότητας που υπήρξε στην τελική προσπάθεια στάθηκε ο Μάρκους Μπεργκ με τον επιθετικό του Παναθηναϊκού να τονίζει πως οι... πράσινοι είχαν ευκαιρίες, αλλά όχι ποιότητα για να σκοράρουν.

Ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος του Παναθηναϊκού στην Βέροια, μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε: «Στο πρώτο ημίχρονο δημιουργήσαμε και χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Στο πρώτο μέρος δεν είχαμε την ποιότητα για να σκοράρουμε. Στο δεύτερο δεν ήταν ο γνωστός Παναθηναϊκός, αλλά αυτό συμβαίνει όταν κάνεις ευκαιρίες και δεν σκοράρεις».

Για το ότι το πρωτάθλημα δεν θα κριθεί στα ντέρμπι: «Ναι δεν θα κριθεί στα ντέρμπι. Το έχουμε πει και μεταξύ μας πως και στα ματς με μικρότερες ομάδες θα πρέπει να δίνουμε περισσότερα για να παίρνουμε τις νίκες».

Για τις συνεργασίες με τον Ιμπάρμπο: «Είναι καλή η συνεργασία αλλά μπορούμε να τα πάμε ακόμα καλύτερα. Και σήμερα συνεργαστήκαμε καλά, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να σκοράρουμε».

Για το τι πρέπει να γίνει για να κρατάει η ομάδα αποτελέσματα: «Είναι πολλά τα ματς που έχει γίνει αυτό. Η αλήθεια είναι πως θα πρέπει να βελτιωθούμε σε αυτό τον τομέα το έχουμε συζητήσει αλλά το θέμα δεν είναι να το συζητάμε αλλά να το πετυχαίνουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα