Έξω για 7 - 10 μέρες ο Αποστολόπουλος

Έξω για 7 - 10 μέρες ο Αποστολόπουλος

Έξω για 7 - 10 μέρες ο Αποστολόπουλος

Σε ρυθμούς Κυπέλλου, κινείται πλέον ο Πλατανιάς ενόψει του αγώνα της Τετάρτης (19.30) με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των ομίλων. Επτά με δέκα μέρες έξω ο Αποστολόπουλος.

Αυτό είναι το πρώτο από τα τρία σερί εκτός έδρας ματς που καλείται να δώσει ο Πλατανιάς για το Κύπελλο και το πρωτάθλημα, καθώς ακολουθούν οι αναμετρήσεις με Βέροια και Ηρακλή.
 
Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό ότι με την επιστροφή στα Περιβόλια, η ομάδα αντιμετωπίζει ξανά τον Ολυμπιακό για την 11η αγωνιστική της Super League. Οσον αφορά στην προπόνηση της Δευτέρας, δόθηκε έμφαση στα παιχνίδια κατοχής και ενώ πραγματοποιήθηκε και δίτερμα στο μισό γήπεδο. Ο Γιακουμάκης ακολούθησε μέρος του προγράμματος για προληπτικούς λόγους ενώ ο Αποστολόπουλος υποβλήθηκε σε εξετάσεις οι οποίες έδειξαν ότι έχει υποστεί διάταση στον έσω θυροειδή μυ στην λεκάνη.
 
Ο Αποστολόπουλος θα λείψει για ένα διάστημα από 7 έως 10 ημέρες. Η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό θα ολοκληρωθεί αύριο Τρίτη και μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα ταξιδέψει στην Αθήνα για την αναμέτρηση του Κυπέλλου.

Best of internet