«Στην Τούμπα 'δημοσιογράφοι' έβριζαν τον Σίλβα»

Δημήτρης Τομαράς
«Στην Τούμπα 'δημοσιογράφοι' έβριζαν τον Σίλβα»

bet365

O Κώστας Καραπαπάς πήρε θέση για το συμβάν στην συνέντευξη Τύπου του Βλάνταν Ίβιτς και τις αντιδράσεις που ακολούθησαν.
Ο διευθυντής επικοινωνίας των «ερυθρολεύκων», Κώστας Καραπαπάς, τοποθετήθηκε υπενθυμίζοντας τη συμπεριφορά ορισμένων εκπροσώπων του Τύπου απέναντι στον Μάρκο Σίλβα, στον αγώνα μεταξύ των δυο ομάδων στην Τούμπα, τον περασμένο Μάρτιο.
«Το κυνήγι στους ρεπόρτερ Ολυμπιακού συνεχίζεται από κάποια γιουσουφάκια «συναδέλφους» τους. Και από κάποια νούμερα με θεσμικό ρόλο στα όργανα των δημοσιογράφων. Ένας ρεπόρτερ Ολυμπιακού ζήτησε από τον Ίβιτς να σέβεται τους δημοσιογράφους και του την έπεσαν άπαντες και με λύσσα! Στην Τούμπα κάποιοι «δημοσιογράφοι» έβριζαν τον Μάρκο Σίλβα αλλά δεν είδα να ασχολούνται...», έγραψε στα social media. Στο post του έκανε καυστική αναφορά και για ΠΣΑΤ και ΕΣΗΕΑ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα