Έτοιμος ο Βαρέλα, «μπαίνει» και ο Ξενοδόχοφ

Έτοιμος ο Βαρέλα, «μπαίνει» και ο Ξενοδόχοφ

Έτοιμος ο Βαρέλα, «μπαίνει» και ο Ξενοδόχοφ

bet365

Ενσωματώθηκε στο πρόγραμμα της ΑΕΛ ο Βαρέλα, ενώ ανεβάζει στροφές και ο Ξενοδόχοφ.

Να αφήσει στο παρελθόν το ματς με τον ΠΑΣ, θέλει η ΑΕΛ, η οποία το πρωί της Δευτέρας ξεκίνησε την μίνι προετοιμασία της για το ματς με τον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα για το Κύπελλο. Το κλίμα μπορεί να είναι βαρύ μετά την «τεσσάρα», όμως οι «βυσσινί» καλούνται να ξεπεράσουν το σοκ και να παρουσιαστούν έτοιμοι στην πρεμιέρα τους στο Κύπελλο.

Πάντως, υπάρχουν και καλά νέα στην ΑΕΛ, αφού στην σημερινή προπόνηση, συμμετείχε κανονικά ο Νίκο Βαρέλα, ο οποίος επέστρεψε από τον τραυματισμό του και πλέον είναι στην διάθεση του Άγγελου Αναστασιάδη. Αντίθετα, αν και έβγαλε μέρος του προγράμματος, δεν μπορεί ακόμα να βοηθήσει ο Ξενοδόχοφ, ενώ παραμένει άγνωστο πότε θα είναι 100% έτοιμος. Τέλος, εκτός παραμένει και ο Καπός, που συνεχίσει να κάνει ατομικό.

Οι παίκτες την Δευτέρα χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ, αφού όσοι έπαιξαν κόντρα στον ΠΑΣ πάνω από 45 λεπτά, έκαναν χαλάρωμα, ενώ οι υπόλοιποι κανονική προπόνηση. Για αύριο, υπάρχει προγραμματισμένη μία τελευταία προπόνηση στις εγκαταστάσεις στα Δένδρα, ενώ στην συνέχεια θα αναχωρήσει η αποστολή για Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, η αποστολή θα κάνει ολιγόλεπτη στάση στο στάδιο Αλκαζάρ, προκειμένου τα μέλη και οι συνοδοί της να εναποθέσουν λίγα λουλούδια στο σημείο που έχασε τη ζωή του ο Χαράλαμπος Μπλιώνας, καθώς την Τετάρτη συμπληρώνονται 30 χρόνια από τον άδικο χαμό του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα