Υπολογίζει τον Κάστανο για την πρώτη ομάδα ο Αλέγκρι!

Υπολογίζει τον Κάστανο για την πρώτη ομάδα ο Αλέγκρι!

Υπολογίζει τον Κάστανο για την πρώτη ομάδα ο Αλέγκρι!

bet365

Ειδική μνεία στον Γρηγόρη Κάστανο έκανε ο τεχνικός της Γιουβέντους, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δείχνοντας πως υπολογίζει τον Κύπριο μεσοεπιθετικό για το μέλλον.

Ο Γρηγόρης Κάστανος στα 18 του έχει χρισθεί διεθνής με την Εθνική Κύπρου, αλλά το σημαντικότερο είναι πως διαπρέπει στην Primavera με την Γιουβέντους. Mε τη φανέλα των «μπιανκονέρι» σκόραρε και τα δύο γκολ κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι (2-1) σε αναμέτρηση για το UEFA Υouth League (σ.σ. αντίστοιχη διοργάνωση με το Τσάμπιονς Λιγκ σε επίπεδω Νέων).

O βρετανικός Τύπος υποστήριξε πριν από μερικές εβδομάδες πως ο Ζοζέ Μουρίνιο θέλει τον Κάστανο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θεωρώντας πως πρόκειται για σούπερ ταλέντο. Πληροφορίες από την Αγγλία ανέφεραν πως ο Κύπριος ποδοσφαιριστής βρίσκεται στα ραντάρ και της Έβερτον με τον Ρόναλντ Κούμαν να έχει σε ιδιαίτερη υπόληψη τον Κάστανο.

Είναι χαρακτηριστικό πως η Γιουβέντους έχει προνοήσει βάζοντας ρήτρα ύψους 20 εκατ. Ευρώ. Ο τεχνικός της «γηραιάς κυρίας», Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στη συνέντευξη Τύπου για την αναμέτρηση με την Μίλαν, αναφέρθηκε στον Κύπριο διεθνή

«Το ιταλικό ποδόσφαιρο τροφοδοτεί νεαρούς παίκτες σε όλες τις μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες και μερικοί εξ αυτών βρίσκονται και στη Γιουβέντους. Διαθέτουμε κάποιες ενδιαφέρουσες περιπτώσεις, όπως είναι ο Κάστανος. Πριν από μερικές μέρες όλα τα ΜΜΕ μιλούσαν γι' αυτόν. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης», δήλωσε ο 49χρονος προπονητής.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα