«Πολύ καλή η διαιτησία του Αρετόπουλου, δεν διαμόρφωσε το αποτέλεσμα»

«Πολύ καλή η διαιτησία του Αρετόπουλου, δεν διαμόρφωσε το αποτέλεσμα»

bet365

Στην αστοχία των παικτών του ΠΑΟΚ στάθηκε ο Χρήστος Δημόπουλος μιλώντας στο gazzetta.gr, χαρακτηρίζοντας παράλληλα πολύ καλή την διαιτησία του Αρετόπουλου.

Ο Ολυμπιακός με γκολ του Λούκα Μιλιβόγεβιτς στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων κατάφερε να ολοκληρώσει την ανατροπή κόντρα στον ΠΑΟΚ κατακτώντας το «τρίποντο».

Το τελικό σφύριγμα της αναμέτρησης στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» βρήκε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να διαμαρτύρονται για τις διαιτητικές αποφάσεις του Αρετόπουλου, αλλά και του βοηθού του Αλεξέα.

Στον «Δικέφαλο του Βορρά» επισημαίνουν πως ο επόπτης σήκωσε εσφαλμένα την σημαία στο γκολ της ισοφάρισης, ενώ σημειώνουν πως ανέκοψε επίσης λανθασμένα με οφσάιντ τον Ροντρίγκες στο δεύτερο ημίχρονο. Παράλληλα γίνεται αναφορά και και στη μη αποβολή του σκόρερ του νικητήριου τέρματος.

Ο άλλοτε φορ του ΠΑΟΚ, αλλά και του Παναθηναϊκού, Χρήστος Δημόπουλος σχολίασε την χθεσινή αναμέτρηση στο gazzetta.gr.

Ο «Φονιάς» στάθηκε στην καλή εμφάνιση του ΠΑΟΚ, σημειώνοντας πως δεν τίθεται ζήτημα κακής διαιτησίας από πλευράς Αρετόπουλου.

«Δεν θεωρώ πως ευνοήθηκε ο Ολυμπιακός στο χθεσινό ματς, ούτε μπορώ να επιρρίψω ευθύνες στους διαιτητές για μία φάση που κρίνεται σε κλάσμα του δευτερολέπτου.

τον ΠΑΟΚ δόθηκε η ευκαιρία όταν το σκορ ήταν 1-1 να πετύχει και δεύτερο γκολ και να καθαρίσει το παιχνίδι.

Δεν μπορώ να μπω στη διαδικασία για τα πειθαρχικά για να πω αν έπρεπε να διακοπεί το παιχνίδι, ούτε εάν πρέπει να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός. Αυτά ας τα κρίνουν οι αρμόδιοι.

Δεν θεωρώ πάντως πως ο Αρετόπουλος διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Παρακολουθήσαμε ένα φανταστικό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες».

Ο τεχνικός διευθυντής του Πανελευσινιακού στάθηκε στην προσπάθεια που κατέβαλε ο ΠΑΟΚ, αλλά και στην αναποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια.

«Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλός, έτρεξε και πάλεψε. Όπως προείπα είχε ευκαιρίες να κάνει το 2-1, αλλά δεν τα κατάφερε. Το ποδόσφαιρο σε αυτές τις περιπτώσεις σε τιμωρεί η μπάλα. Όπως και έγινε.

Έχει ανέβει ο ΠΑΟΚ, αλλά το πρόβλημα είναι πως δεν σκοράρει εύκολα».

Ο Χρήστος Δημόπουλος τονίζει πως εάν ο ΠΑΟΚ θέλει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα οφείλει να μην πετάει βαθμούς απέναντι σε υποδεέστερες ομάδες.

«Σίγουρα δείχνει καλά στοιχεία ο ΠΑΟΚ, αλλά δεν έχει παίξει σοβαρά παιχνίδια πέρα από το χθεσινό για να μπορούμε να τον κρίνουμε.

Εάν θέλει όμως να διεκδικήσει το πρωτάθλημα δεν θα πρέπει να πετάει βαθμούς, όπως συνέβη στα ματς με Βέροια και Ξάνθη.

Κόντρα στον Ολυμπιακό με την δύναμη του κόσμου που είχε ήταν βέβαιο πως θα δεχθεί πίεση στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Θα σε έβαζε στα δίχτυα ο Ολυμπιακός, για αυτό πέρασε τον Καρντόσο ο Μπέντο προκειμένου να πιέσει».

Ο παλαίμαχος άσος σχολίασε και την μέχρι στιγμής παρουσία του Παναθηναϊκού.

«Ο Παναθηναϊκός σίγουρα είναι καλύτερος από πέρυσι. Ένα διάστημα έπαιζε ωραία, αλλά τα χάλασε τώρα τελευταία. Τόσο με τον Άγιαξ, όσο και με την Σταντάρ έπρεπε να πάρει κάτι καλύτερο. Έπαιξε καλά. Δύσκολο να πεις ποιος θα κατακτήσει το πρωτάθλημα, αλλά είναι φανερό πως θα παλέψουν επί ίσοις όροις, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα