Τα εισιτήρια του Παναθηναϊκού για το Κυπέλλο με τον Ηρακλή

Gazzetta team
Τα εισιτήρια του Παναθηναϊκού για το Κυπέλλο με τον Ηρακλή

bet365

Στην διάθεση των φίλων του Παναθηναϊκού θα είναι από την Τρίτη τα εισιτήρια για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Ηρακλή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός...

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ηρακλή, στο γήπεδο «Απ. Νικολαΐδης» την Πέμπτη 27/10 και ώρα 19:30, για τη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας 2016/17.

Συγκεκριμένα, η διάθεση των εισιτηρίων ξεκινά αύριο Τρίτη 25/10, μέσω web για όλους τους φιλάθλους.

Από την την Τετάρτη 26/10 η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται και από τα εκδοτήρια της Λεωφόρου στη Θύρα 4 (9:30 με 17:30) ενώ θα συνεχίζεται και ηλεκτρονικά μέσω του viva.gr

Tην Πέμπτη 27/10 τα εκδοτήρια του γηπέδου θα λειτουργούν στις Θ. 4 και Θ.5 από τις 9:30 το πρωί έως την έναρξη της αναμέτρησης.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι:

ΘΥΡΕΣΤιμή Εισιτηρίου
6, 7, 13, 1410 Ευρώ
5, 8, 12, 112 Ευρώ
9, 11, 2, 5α15 Ευρώ
1020 Ευρώ
330 Ευρώ

Οι φίλαθλοι δικαιούνται έως 4 εισιτήρια, -εφόσον για κάθε εισιτήριο ξεχωριστά-, δηλώσουν το ΑΜΚΑ και τονΑριθμό Δελτίου Ταυτότητας του φιλάθλου, εξ’ ονόματος του οποίου, αγοράζουν το εισιτήριο.

Παρακαλούμε τους φιλάθλους να είναι συνεπείς με την εγκυρότητα των ανωτέρω στοιχείων κατά την ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων, καθώς κατά την είσοδο τους στο γήπεδο θα γίνει έλεγχος ταυτοπροσωπίας.

Υπενθυμίζουμε, ότι οι φίλαθλοι υποχρεούνται να προσέρχονται στις Θύρες του γηπέδου, φέροντας απαραιτήτως την Αστυνομική τους Ταυτότητα.

Σε περίπτωση μη αληθών στοιχείων ή έλλειψης αποδεικτικών εγγράφων, η ΠΑΕ διατηρεί το δικαίωμα της απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα