Σάββας Θεοδωρίδης: «Τηρήθηκαν άψογα οι κανονισμοί»

Gazzetta team
Σάββας Θεοδωρίδης: «Τηρήθηκαν άψογα οι κανονισμοί»

bet365

Δίκαιη χαρακτήρισε την νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ, ο Σάββας Θεοδωρίδης, που τόνισε πως οι κανονισμοί τηρήθηκαν από τους διαιτητές.

Όλα σωστά τα έκαναν οι διαιτητές του ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον Σάββα Θεοδωρίδη, που μίλησε στο «Metropolis 95.5» και τόνισε πως τηρήθηκαν άψογα οι κανονισμοί.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ: «Μου άρεσε πολύ ο ΠΑΟΚ. Είναι ασυζητητί η καλύτερη ομάδα μετά τον Ολυμπιακό. Έγινε ένα ωραίο παιχνίδι και κέρδισε ο Ολυμπιακός. Άξιζε 100% τη νίκη και αυτά που λένε για τις διακοπές ήταν εις βάρος του Ολυμπιακού».

Για τις διακοπές: «Αυτά είναι θέματα κανονισμών, οι οποίοι τηρήθηκαν άψογα. Έτσι έπρεπε να γίνουν από τους διαιτητές. Όπως ακριβώς έγιναν».

Για το γκολ της ισοφάρισης του Ολυμπιακού: «Τα χιλιοστά δεν έχουν καμία σημασία. Για ποιο οφσάιντ μου λέτε; Ο παίκτης του Ολυμπιακού έδωσε πάσα στον ΠΑΟΚ και αυτός έβαλε το γκολ».

Για τα πανό κατά Κοντονή: «Ούτε τα είδα, ούτε ξέρω κάτι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα