Ομάρ: «Εδώ, είναι φυσιολογικές οι διακοπές στα ντέρμπι»

Gazzetta team
Ομάρ: «Εδώ, είναι φυσιολογικές οι διακοπές στα ντέρμπι»

bet365

Την επιστροφή του στην ενεργό δράση, σχολίασε ο Ομάρ, που μίλησε και για την ατμόσφαιρα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. :

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί επέστρεψε στα γήπεδα, καθώς μετά από πολύμηνη απουσία του λόγω τραυματισμού, κόντρα στον ΠΑΟΚ πέρασε ως αλλαγή και δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του. Μιλώντας σε ιστοσελίδα από την πατρίδα του, ο Νορβηγός αμυντικός του Ολυμπιακού τόνισε πως: «Είναι δύσκολο να το περιγράψω με λέξεις, αλλά ήταν πραγματικά σπουδαίο!

Μετά από πολλούς δύσκολους μήνες ήταν πολύ ωραίο που επέστρεψα και σε μια τέτοια μάχη την οποία κερδίσαμε. Αναλογιζόμενος πως είχα προπονηθεί μόνο για 10 μέρες με την ομάδα και δεν είχα παίξει ματς για έξι μήνες, είμαι πολύ περήφανος για αυτό που κατάφερα, ενώ ήμουν τραυματισμένος».

Παράλληλα, πρόσθεσε πως «Εγώ συγκεντρώθηκα στα καθήκοντά μου και τα πήγα καλά. Και ναι, ήταν μια από τις σκληρότερες μάχες για να επιστρέψω. Αλλά είναι πολύ ωραία. Και για να είμαι ειλικρινής, ένιωσα σαν να ήταν ένα κανονικό παιχνίδι».

Όσο για τις συνθήκες του ματς, σχολίασε: «Ήταν πολύ καλά και δεν υπήρξε καμία εισβολή οπαδών, ενώ κανένα καπνογόνο και μπουκάλια δεν πετάχτηκαν στον αγωνιστικό χώρο. Μερικές διακοπές είναι φυσιολογικό να υπάρχουν, όταν διεξάγεται ντέρμπι εδώ...».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα