«Παρακινδυνευμένη κάθε εκτίμηση για την Αγια-Σοφιά»

«Παρακινδυνευμένη κάθε εκτίμηση για την Αγια-Σοφιά»

Gazzetta team
«Παρακινδυνευμένη κάθε εκτίμηση για την Αγια-Σοφιά»

bet365

Ο πρότζεκτ μάνατζερ της Αγιάς Σοφιάς, Δημήτρης Ανδριόπουλος, προτίμησε να μην κάνει εκτίμηση για το πότε θα αρχίσουν τα έργα του γηπέδου, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος για την άδεια.

«Έχω κάνει τουλάχιστον 3-4 φορές λανθασμένες εκτιμήσεις για το πότε θα ξεκινήσει το έργο. Χωρίς να θέλω να αποποιούμαι τις δικές μου ευθύνες, αν υπάρχουν, είναι ότι οι καταστάσεις στην Ελλάδα τα 3 τελευταία χρόνια είναι ρευστές. Η δεύτερη μεγάλη αλήθεια είναι πως αρκετές φορές… ξεχάστηκε σε γραφεία υπουργών το έργο για αρκετά μεγάλα διαστήματα. Γι’ αυτό οποιαδήποτε εκτίμηση για το πότε θα ξεκινήσουν τα έργα είναι παρακινδυνευμένη», ανέφερε αρχικά στο ΣΚΑΙ ο πρότζεκτ μάνατζερ.

Παράλληλα μίλησε για τη στάση του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας, που μόνο συνεργάσιμη δεν κρίνεται. «Δεν θέλω να χρησιμοποιώ ακραίες εκφράσεις, όπως αν είναι ‘εχθρός’ ή όχι. Σίγουρα όμως και το έχει δηλώσει επίσημα είναι απόλυτα αρνητικός για την υλοποίηση του γηπέδου. Το έκανε στη διαβούλευση ΜπΕ. Πιστεύω αν ο Δήμος ήταν από ουδέτερος έως ελαφρά συνεργάσιμος θα είχαμε την άδεια πολύ καιρό στα χέρια μας. Και θα πρέπει να πούμε πως σε πολλές φάσεις, ένα κομμάτι και της ίδιας της οικογένειας της ΑΕΚ δημιουργούσε προσκόμματα και άρνηση σε αυτή την εξέλιξη».

Όσο για το αν η στάση αυτή του Δήμου καθιστά εφικτό το να προχωρήσει το σχέδιο, απάντησε: «Με τον Δήμο αρνητικό και μη συνεργάσιμο και την άδεια να έχουμε στα χέρια μας θα προκύπτουν διαρκώς καινούργια ζητήματα και καθυστερήσεις. Πιστεύω θα έχουμε την άδεια στα χέρια μας τους επόμενους μήνες. Αλλά, η άδεια, η οποία σχεδόν έχει καταντήσει… φετίχ, είναι ένα βήμα προς την υλοποίηση. Στην ΑΕΚ παραχωρήθηκαν τα περίφημα 2,5 στρέμματα Άλσους για να κάνει ένα γήπεδο. Ο Δήμος έχει καταπατήσει δάσος και Άλσος, 4,5 με 5 στρέμματα εδώ και χρόνια και εξακολουθεί να έχει εκεί παράνομες εγκαταστάσεις».

Τέλος, αναφέρθηκε στη σημασία της απόφασης για την υπογειοποίηση των οδών Πατριάρχου Κωνσταντίνου και τμήματος της Φωκών: «Θυμίζω ότι η μελέτη του γηπέδου έχει γίνει με υπογειοποίηση και χωρίς υπογειοποίηση δεν λειτουργεί γήπεδο. Θα πρέπει η οικογένεια της ΑΕΚ μαζί με τον Δήμο κυρίως και την Περιφέρεια να αποκαταστήσουν σχέσεις εμπιστοσύνης για να υλοποιηθεί το έργο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα